Gazete Vatan Logo

Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…

Zemheri Dizisi 4. Yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bu hafta heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Peki Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları

Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…

Ayçe Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Zerrin Tekindor, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse gibi oyuncuların yer aldığı Zemheri, Çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Firuze’ye verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı yaşayan Ayaz'ın Ertan’la yaşadığı hesaplaşma 4. bölüm fragmanına damga vurdu. Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları

ZEMHERİ 4. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Safiye’nin özgürlüğü, Yaşar’ın tutsaklığı devam edecektir. Ayaz annesini kurtarmış olsa da masum bir insanın hapiste kalmasına engel olmadığı ve Firuze’ye verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı ve öfke içindedir. Ertan’la büyük bir hesaplaşma yaşar.

Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bin kat artmıştır. Babasını kurtarmak için kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. İşini geri alabilmek için Ertan’ın verdiği süre dolmak üzeredir. Ayaz ise Firuze’nin babasını kurtarmak amacıyla orda olduğunu anlamıştır. Bu yolda tek umudu da holdingde kalmaktır. Ayaz Firuze’nin bu umudunu da elinden almak istemez ve ona yardım etmeye karar verir.

Haberin Devamı

Ayaz’la bağlarını güçlendirmek için annesine yakın olması gerektiğine karar veren Berrak’ın hedefinde Safiye vardır. İlişkilerini ilerletmek için Safiye’ye evlendikten sonra oturmak istedikleri evlerini göstermek ister. Safiye’nin katıldığı bu ev gezisine Firuze de gitmek zorunda kalır. Hep bir yuva hayali kurduğu Ayaz’ın başka bir kadınla kurduğu ve gerçekleştirmek üzere olduğu düşlere yüreği yanarak şahitlik eder. Bütün bunlar olurken Safiye, Ayaz ve Firuze’den şüphelenir.

Firuze, Ayaz’ın neden sözünü tutmadığını deliler gibi merak etmektedir. Ayaz’ın konuşması ve alacağı cevaplar Ertan’la gideceği yemek konusunda son kararı vermesine yardımcı olacaktır. Firuze Ayaz’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Bu sırada Ertan’ın babasının karşısında oturduğundan habersizdir. Bir an önce her şeyi bitirmek isteyen Ertan, Yaşar Pınar’a büyük bir teklifle gitmiştir. Yaşar, Ertan’ın teklifini kabul edecek midir?

ZEMHERİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Haberin Devamı

ZEMHERİ 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 4. YENİ BÖLÜM 3.FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 4. YENİ BÖLÜM 4.FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ZEMHERİ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İçindeki aşk ve öfke birbirleriyle savaşırken Ayaz tek aşkı Firuze’nin babasına sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Firuze’nin babasını kurtarmak için Demirkan Holding’e dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Bunun için Ertan’ı ikna etmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Evlilik hazırlıklarına devam eden Berrak aileleri yakınlaştırmak için evde bir yemek organize eder. Bu organizasyondan haberi olmayan Ayaz için yemek her anlamda büyük bir sürpriz olacaktır. Faruk’un paraları kaptırdığını öğrenen Aliye büyük bir yıkım yaşar. Parasızlığın ve çaresizliğin üstüne bir de sokakta kalma tehlikesiyle yüz yüze gelen Aliye bütün acısını tek umudu saydığı oğlundan çıkarır. Faruk annesinin gözünde hayal kırıklığı olmaya dayanamaz ve ev sahibi Yasin’den beklenmedik bir teklif alır.

Haberin Devamı

ZEMHERİ KONUSU NE?

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikâyeye davet edecek!

ZEMHERİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ayçe Ayşin Turan

Alperen Duymaz

Hazal Filiz Küçükköse

Caner Cindoruk

Zerrin Tekindor

Şebnem Dönmez

Nihal Koldaş

Eylül Kandemir

Hakan Taşkıran

Müfit Kayacan