Gazete Vatan Logo
Magazin Zatürre oldu

Zatürre oldu

Evinde boğuylmak üzere bulunup hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı zatürreye yakalandı

4 gün önce akşam saatlerinde eşi tarafından evde nefessiz kalıp boğulmak üzereyken bulunan ve acilen hastaneye kaldırılan Petek Dinçöz’ün çok ciddi bir zatürree’ye yakalandığı ortaya çıktı.

Bayram’dan sonra ortaya çıkan yeni bir zatürree virisünü kaptığı anlaşılan Dinçöz’ün 4 gündür Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altında altında tutulduğu belirlendi.

Ancak bu arada talihsiz bir durum da ortaya çıktı.

Çünkü Dinçöz, aylar öncesinden aile dostları olan işadamı (Eski Son Havadis’in sahibi) Mustafa Özkan’ın Sait Halim Paşa yalısında hem yaşgünü, hem de yeni piyasaya çıkan kitabın tanımı için verilen davette sahne almak için söz vermişti.

Bu davet için Cevahir-Mustafa Özkan çiftinin haftalardır titizlikle hazırlandığını biliyordu.


Petek Dinçöz, sahneden indiğinde ise bu kez yine doktorları karşısında buldu ve “Hadi hemen hastaneye gidiyoruz” sözleriyle karşılandı. Ambulansa binmek istemeyen Dinçöz, tekrar hastaneye gönderilirken, peşinden de bir ambulans geliyordu.

Acıbadem Maslak’ta yine acil kapısından alınan Dinçöz, odasına alındıktan sonra hemen ilaçlarla uyutuldu.

Dinçöz, halen Maslak Acıbadem hastanesinde kalmaya devam ediyor. Doktorlar taburcu edilebileceği gün konusunda henüz bir açıklama yapmazken, çok yoğun bir tedavi sürecinin devam ettiğini söylediler.

Hastane yetkilileri, (konser yüzünden herkes öğrenmeden önce) 4 gündür hastanede olan Dinçöz’ün hastalığını da herkesten gizlediği ve sadece birkaç gün önce Sezen Aksu’nun, genç şarkıcıyı ziyaret ettiğini söylediler.

Haberin Devamı