Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzümüzü kara çıkarmaz

Yüzümüzü kara çıkarmaz

İşte müzik otoritelerin, Eurovision şarkımızla ilgili görüşleri

Yüzümüzü kara çıkarmaz

Manga Grubu’nun merakla beklenen Eurovision şarkısı “We Could Be The Same-(Aynı Olabiliriz)” şarkısı dün görücüye çıktı. İşte müzik otoritelerin şarkıyla ilgili görüşleri:

İnsanı içine çekiyor!

Garo Mafyan: Ben parçaya bayıldım. Muhteşem bir grup. 70’leri anımsatan naif bir parça. Müzikal olarak da görevlerini en güzel şekilde yerine getirmişler. Çok sevdim, ilk dinlemede hemen insanı içine çekiyor.

Küresel mesaj veriyor



Metin Özülkü: Manga çok sevdiğim bir grup ama şarkının melodik yapısı beni heyecanlandırmadı, sıradan geldi. Sözleri herkesi ilgilendiren toplumsal ve küresel problemlerle ilgili mesajlar veriyor. O açıdan iyi olabilir. Aranje ve düzenleme olarak çok beğendim.

Bir tek ışığı eksik!

Özdemir Erdoğan: Manga kılık, kıyafet, şarkılarıyla 4/4’lük bir grup, Manga müziğini ben de beğeniyorum. Kimse Eurovision’a niye bu şarkıyı gönderdiniz diyemez. Fakat bir eksik var. Parçanın ışığı yok. Dış ülkelerde yaşayan Türk asıllı vatandaşlarımızın desteğiyle ortalarda yer alır. Her şeyi tamam ama ışığı yok. Flaş ve vurucu bir taraf göremedim. Mesela geçen sene Hadise’de vurucu müzikal oyunlar vardı.

Şansları büyük!

Kayahan: Beğendim, çok güzel. Şanslarının büyük olduğunu düşünüyorum. Zaten bir insan yarışmaya gidiyorsa ona destek olmaktan başka bir şey yoktur. İngilizce şarkıyla katılmaları onlar için avantaj.

Kaya gibi sağlam şarkı

Ali Kocatepe: Manga yine yapmış yapacağını. Kaya gibi sağlam bir şarkı çıkmış ortaya. Çizgisinden hiç taviz vermemiş. İngilizce söylemeleri de avantaj.

Sürprizler koymak lazım

Ali Rıza Binboğa: Normal bir şarkı, sürprizlerle dolu değil. Flaş, patlayan sürprizler koymak lazım. B bölümüne geçişleri güzel. Zaman içinde bu sorunları halledip atraksiyon koyabilirlerse güzel, ilklere yarışacak pozisyona gelirler. Ama sıkışan sözler seyirciyi rahatsız eder.

Bu şarkı ilk 5’te olur

Bülent Özveren: Manga Eurovision’a dönük bir iş çıkarmış ortaya, gerçekten çok başarılı. Vokaller de çok iyi... Bu şarkının yeri kesinlikle ilk 5.

Sözleri Türkçe olsaydı

Sezen Cumhur Önal: Enerjik, hareketli, capcanlı bir şarkı. Sözleri Türkçe olsaydı daha iyi olurdu ama derece bekliyorum. Bu şarkı yüzümüzü kara çıkartmaz.

Şarkının Türkçe sözleri

Aynı olabiliriz


Rüyalarımda gördüğüm o sen olabilirdin

Göründüğünden çok daha fazlası

Hayatta istediğim her şey olabilirdin

Ne demek istediğimi anlıyor musun

Bunun bir kader olabileceğini görüyorum

Seni onların senden nefret ettiğinden daha fazla sevebilirim

Kimi ayıpladıkları önemli değil

Onların kendi oyunlarında yenilebiliriz

Bunu gözlerinde görüyorum

Bu bir sürpriz değil

Seni bir yıldız gibi dans ederken gördüm

Ne kadar farklı olduğumuz önemli değil

Bunca zamandır seviyorum seni

İsmini bile bilmiyorum

Sadece bir geceliğine aynı olabiliriz

Ne derlerse desinler fark etmez

Haberin Devamı