Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete final yapıyor!

Yüksek Sosyete hayranlarını üzecek bir haber geldi. Geçtiğimiz yaz başlanan ve severek izlenen Yüksek Sosyete dizisiyle ilgili final kararı alındı. Peki Yüksek Sosyete ne zaman final yapacak?

Yüksek Sosyete final yapıyor!

Star TV'de yayınlanan Yüksek Sosyete dizisi geçtiğimiz haftalarda Perşembe gününden Cumartesi gününe alınmıştı. Yeterli reyting sayısına ulaşamayan Yüksek Sosyete için erken final kararı alındı. Yüksek Sosyete 26. bölümü ile son kez ekranlara gelecek.

Yüksek Sosyete dizisi bitiyor mu final ne zaman?

Yüksek Sosyete dizisi için final kararı..İşte veda tarihi

Star TV’nin yaz sezonunda başlayan dizisi Yüksek Sosyete final yaparak ekrana veda edecek.
Başrollerini Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan gibi usta oyuncuların da kadrosuna güç kattığı Star TV’nin “Yüksek Sosyete” dizisi, geçen yaz ekran yolculuğuna başlamıştı. İlk olarak Perşembe akşamları yayınlanan Yüksek Sosyete, yeni sezonla birlikte Cesur ve Güzel’in yayınlanmaya başlamasıyla gün değiştirmiş ve Cumartesi akşamlarına alınmıştı. Yeni gününde reytinglerde düşüş yaşayan dizi için final kararı alındı.
Yapımcılığını Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Ozan Dolunay, Meriç Aral, Zuhal Olcay, Gülşah Çomoğlu, Seren Deniz Yalçın, Nihat Altınkaya, Özgün Çoban, Ceyda Tepeliler ve Hakkı Ergök’ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi 3 hafta yayınlanacak olan 26. bölümüyle final yapacak.

Haberin Devamı