Gazete Vatan Logo

YPG/PKK'lı teröristler Afrin'de araçları yaktı

Türk Silahlı Kuvvetleri, YPG/PKK’lı teröristlerin Afrin şehir merkezindeki araçları yaktığı anların görüntüleri paylaştı. Öte yandan TSK, Afrin'de bombalandığı iddia edilen hastanenin de güncel görüntülerini yayınladı.

YPG/PKK'lı teröristler Afrin'de araçları yaktı

TSK’nın Afrin’i terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. YPG/PKK’lı teröristler, TSK ve ÖSO güçlerinin kuşattığı Afrin şehir merkezindeki sivillere zulmetmeye devam ediyor. Sivillerin bölgeden ayrılmasını engellemek için yolları kapatan, hendekler kazan teröristler, son olarak Afrin şehir merkezindeki araçları yakmaya başladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin Afrin şehir merkezindeki araçları yaktığı anları insansız hava araçları ile görüntüledi.

HASTANE BOMBALANDI HABERİ YALAN ÇIKTI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de hastane bombalandığına dair haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

TSK'dan yapılan açıklamada, "Afrin kent merkezinde teröristler tarafından bina, tesis ve araçların yakıldığı, yıkıldığı, bunların içerisinde hastane binasının da olduğu, hastanede bulunan donanım ve malzemelerin teröristler tarafından söküldüğü, kullanılmaz hale getirildiği, bu tür olayların ve şehre verilen zararların Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirildiğine dair uluslararası kamuoyunda algı yaratılmaya çalışıldığı görülmektedir. Bu tür olaylar terör örgütleri tarafından TSK hakkında olumsuz bir algı yaratılmak amacıyla planlı bir şekilde yapılmaktadır." denildi.

Haberin Devamı