Gazete Vatan Logo
Magazin Youtube'de Tarkan'ın 'Ahde Vefa' şarkısı rekor kırıyor!

Youtube'de Tarkan'ın 'Ahde Vefa' şarkısı rekor kırıyor!

Tarkan’ın sanat müziğinden 13 eser okuduğu ‘Ahde Vefa’ albümüyle büyük ilgi görüyor. Tarkan'ın sessizliğini bozduğu albüm Ahde Vefa kıs sürede dinleyicilerden tam not aldı. Tarkan'ın yeni albümü sanat müziği sevenler tarafından da takdir topladı.

Youtube'de Tarkan'ın 'Ahde Vefa' şarkısı rekor kırıyor!

Tarkan'ın yeni albümü Ahde Vefa dinleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Megastar Tarkan'ın Türk sanat müziği klasiklerinde 13 eseri seslendirdiği Ahde Vefa dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Megastar Tarkan, “Ahde Vefa” albümüne olan yoğun ilgi ile iTunes üzerinde dünya çapında albüm tanıtımına en çok yer verilen ilk Türk sanatçısı oldu.

Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’sını tüm Türkiye sevdi. 11 Mart’ta 100 bin baskıyla çıkan albüm bir haftada 170 bine ulaşarak bir rekora da imza attı.

Tarkan'ın albümü müziğin ustaları tarafından da çok beğenildi. Orhan Gencebay, Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’ albümüyle ilgili “Çok beğendim. Tebrik ediyorum. Tarkan gibi bir sanatçının okuması, Türk sanat müziğini daha çok sevdirecektir” derken bir diğer yorumda Bülent Ersoy'dan geldi ‘Diva’, Tarkan için “Ağzına sağlık. Tek söylenecek şey tebrik ve takdirdir” dedi.

Tarkan 13 şarkılık albümünde şu eserleri seslendirdi:

1.Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız)

2.Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme

3.Söyleme Bilmesinler

4.Enginde Yavaş Yavaş

Haberin Devamı

5.Nasıl Geçti Habersiz

6.Kadehinde Zehir olsa

7.Veda Busesi

8.Sevmekten Kim Usanır

9.Aşk Bu Değil Mi

10.Islak Daha Islak Öp Beni

11.Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

12.Zeytin Gözlüm

13.Kara Bulutları Kaldır Aradan