Gazete Vatan Logo
Magazin Yılanların Öcü 34. bölümde sırlar çözüldü- İzle

Yılanların Öcü 34. bölümde sırlar çözüldü- İzle

Fakir Baykurt'un aynı adlı ölümsüz eserinden uyarlanan Yılanların Öcü dizisi ilgiyle izlenmeye devam etti. Show Tv'de yayınlanan Yılanların Öcü dün akşam 34.bölümü ile ekranlana geldi. İşte Yılanların Öcü son bölüm detayları haberimizde...

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.


YILANLARIN ÖCÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

Yılanların Öcü Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında...!

YILANLARIN ÖCÜ 34. BÖLÜM ÖZETİ

Show Tv ekranının sevilen dizilerinden Yılanların Öcü'nün yeni bölümünde heyecan fırtınası esmeye devam ediyor. Bayram'ın Hatice ile evlenmesi Fatma'yı yıkmıştır. Fatma uğruna büyük fedakarlıklar yapan Hatice, onun hala Bayram için üzülmesini hazmedememektedir.Hatice artık, Fatma'nın gerçekten karısı olmasını istemektedir. Ama hem Fatma hem de Hatice yaptıkları fedakarlıkla arzuları arasında sıkışıp kalır. Şerife'nin amacı ise Kamuran'ın karısı olmak değil, Kamuran'ı cezalandırmaktır. Kamuran'dan intikam almak için Fatma'dan yardım ister. Hatice, yeni evlendiği Bayram'ın kendinden neden uzak durduğunu anlamaya çalışmaktadır. Hatice, kocası Bayram'ın hala Fatma'yı sevdiğini öğrenecek midir?

Haberin Devamı

YILANLARIN ÖCÜ 34.BÖLÜM FRAGMANI İZLE: