Gazete Vatan Logo

Yeter dizisinin 31. bölüm fragmanında Yekta yeni planların peşinde!

Yeter dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yekta Aylin ve çocukların peşini bırakmıyor. Yeter'in yeni bölümünde Yekta izlerini bulabilecek mi? Aylin ne yapacak? Cevaplar bu akşam Yeter'in yeni bölümünde...

Yeter dizisinin 31. bölüm fragmanında Yekta yeni planların peşinde!

Yeter dizisinin yayınlanan 31. bölüm fragmanı yine heyecanlı sahnelere konu oluyor. Yekta Aylin ve çocuklara ulaşmak için yeni planlar kuruyor. Aylin bu durumdan nasıl kurtulacak? Yeter dizisinin yeni bölümünde Aylin Yekta'nın ölmesinin en doğru şey olduğunu söylüyor. Yeter'in 31. bölümü bu akşam yayınlanacak.

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter dizisinin başrollerinde Yurdaer Okur, Pelin Karahan, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü yer alıyor. Yeter'in yeni bölümleri Perşembe akşamları saat 20:00'de ATV'de...

YETER 31. BÖLÜM FRAGMANI

YETER 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER GENEL HİKAYE

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur.

Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

YETER BAŞROL OYUNCULARI

Pelin Karahan (Aylin)

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur (Yekta)

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Ekin Türkmen (Miray)

Bir gazetede röportaj ve köşe yazısı yazmakta olan Miray geleceği parlak,hırslı zeki ve özgürlüğüne düşkün bir kadındır. Miray Aylin'in üniversiteden arkadaşıdır. Aylin evlendikten sonra Miray'dan uzaklaşmış,iki eski arkadaş bir rastlantı haricinde bir daha görüşmemişlerdir. Aylinlerin ölüm haberi karşısında şok olan Miray; hikâyesini yazmak için Yekta'nın peşine düşer.

Haberin Devamı

Hazım Körmükçü (Atlas)

Karizmatik, etkileyici bir adamdır... Zafer'in istemeden ölümüne sebep olduğu gencin babasıdır. İş hayatında, güçlü ve zaman zaman da tehlikeli bir adam olan Atlas, yıllar önce yaşadığı talihsiz bir olaydan sonra her şeyi geride bırakıp,oğulları için daha sakin ve yasal bir hayatı seçmiştir. Küçük oğlu Mehmet'in bir hiç uğruna öldürülmesini kabullenemeyen Atlas on beş yıllık yeminini bozar ve bir zamanlar isteyerek terk ettiği karanlık hayatına geri döner.