Gazete Vatan Logo
Magazin Yerden yere vurdu! ‘İmajı da sana sormayalım’

Yerden yere vurdu! ‘İmajı da sana sormayalım’

Twitter’dan Cem Yılmaz’a laf atan sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan neye uğradığını şaşırdı. Yılmaz, Hepcan’ı tweet bombardımanıyla adeta yerden yere vurdu.

Twitter’da Vine videoları ile bilinen sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan ile Cem Yılmaz’ın karşılıklı atışması günün gündemlerinden oldu. Hepsan’ın komedyen hakkındaki “Cem Yılmaz’ın etrafında bir kişi yok mu uyaran, abi napıyorsun bunca yıllık mükemmel imaji twitter’da yerle bir ediyorsun. Tarkan güzel örnektir. Saklanarak varoldu,” tweet’i Yılmaz’ı çileden çıkardı. Hepcan’a “Beberuhi sen lütfen işine bak... İmajı da sana sormayalım amk... Yakma kendini şurda şimdi” cevabını veren Yılmaz ile Hepcan’ın polemiği bitmek bilmedi.

- Hakan Hepcan: Son 10 küsur yılda ülke mizahına damga vuran adamın sosyal medyadaki hali, tavrı... Fikir beyan edilmesini istemiyorsun anlaşılan.

- Cem Yılmaz: Oğlum sen şaşırdın mı? Ne imajından bahsediyosun ya sen güldürme beni. Ya hadi git ! hahhhahha bu neymiş ya cesaret hapı gibi :) Yazık sizi okutan hocaya amk. 2015 yılında hala imaj diyor... Astronot sanki p...k.

- Hakan Hepcan: 34 yaşındayım. Seni sevdiğimi söylüyorum, pe....k diyorsun. Eyvallah abi.

- Cem Yılmaz: Bak hala...:) Buranın muhtarı mısın bilader? Bir daha Tarkan’dan gireyim Cem’den çıkayım yaparken uyanık ol. Öpüyorum.

Haberin Devamı

- Hakan Hepcan: Koca bir s... hak ettin. SİE. Öpme beni.