Gazete Vatan Logo

Yenilenmiş Nokia 7.1 uygun fiyatıyla Avrupa’ya geliyor!

HMD Global‘in geçtiğimiz ay tanıtmış olduğu Nokia 7.1 modelinin yenilenmiş versiyonları sonunda Avrupa’ya ayak basıyor.

Yenilenmiş Nokia 7.1 uygun fiyatıyla Avrupa’ya geliyor!

Android One projesinin bir parçası olarak piyasa sunulan Nokia’nın en yeni akıllı telefonun üç farklı RAM seçeneği ile birlikte tanıtılmıştı. Ancak, Avrupa pazarına 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızalı 7.1 modelini satışa sunan HMD Global, şimdi ise yenilenmiş Nokia 7.1 modellerini kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Yaşanılan gelişmeye göre, yenilenmiş Nokia 7.1 modeli 4 ve 6 GB RAM kapasitesi ile birlikte Avrupa pazarına ayak basacak. 330 Euro karşılığında satışa sunulacak olan yenilenmiş modeller, ilk etapta Çek Cumhuriyeti’nde ön siparişe açılmış durumda.

GSMArena tarafından yayınlanan raporlara göre, söz konusu bu modellerin 30 Kasım‘da Avrupa’da resmi olarak satışa çıkacağı ön görülüyor.

Şimdilik yenilenmiş modellerin ülkemize gelip gelmeyeceği hakkında, henüz resmi bir açıklama yapılmadığını da belirtmekte yarar var. Fakat daha önceki modellerin ülkemizde satışa sunulmasını göz önünde bulunduracak olursak, bu modellerinde resmi olarak satışa sunulmasının büyük bir ihtimal olduğunu da özellikle vurgulayalım

Haberin Devamı