Gazete Vatan Logo

Yenilenen Accent Türkiye'de

En çok satılan Hyundai Accent’in 7’nci jenerasyonu Türkiye’de...

Dünya çapında en çok satılan Hyundai modeli unvanını elinde tutan Accent’in 7’nci jenerasyonu Türkiye’de. Tepeden tırnağa yenilenen otomobil, “Accent Blue” adıyla, Hyundai’nin ilk kez uygulamaya başladığı ‘5 yıl üçlü bakım paketi’ ve 33 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla yollara çıktı. Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak araç, ilk etapta 109 beygir güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçenekleri bulunan Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek.
Yeni Accent Blue’nun Mode paketinde sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, ABS, ESP, elektrik kumandalı ön ve arka kapı camları, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar ve USB-Aux-iPod bağlantısı, manuel klima, 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar, dijital bilgi ekranı ve saat, vites değiştirme göstergesi, aktif eko sürüş kontrolü, elektrikli yan aynalar, gövde rengi tampon, kapı kolları ve yan aynalar, 14 inç ebadında jantlar ve ön sis farları gibi özellikler standart olarak yer alıyor.

Citroen C5 ailesine yeni üye



Citroen C5’in ürün gamı Tourer versiyonuyla genişledi. Otomobil, çevreci özellikleriyle öne çıkan e-HDi micro-hybride teknolojisiyle donatıldı. 112 beygir güç üreten bu 1.6 litrelik dizel motor sayesinde C5 Tourer, 100 km’de ortalama 4.6 litre yakıt harcıyor. Bunun yanı sıra Stop&Start teknolojisi sayesinde, özellikle şehir içi yoğun trafikteki kullanımlarda, yüzde 25’e varan sürelerde motoru durdurarak, gereksiz yere motorun çalışmasını önlüyor.

Station Wagon araçta; yokuşta kalkış desteği, virajda aydınlatma sistemi, hız sabitleyici, hız sınırlayıcı, ön ve arka park yardım sistemi, Bluetooth, USB bağlantı noktası, ABS, ESP, acil fren destek sistemi, antipatinaj sistemi, EBD, sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan ve perde hava yastıkları ve sürücü diz hava yastığı standart olarak sunuluyor. Otomatikleştirilmiş 6 ileri şanzıman şanzımanlı C5 Tourer, 66 bin 900 TL’den başlayan fiyata sahip.

Haberin Devamı