Gazete Vatan Logo

Yeni yıl alışverişi

Yeni yıl alışverişi

1- İkonik çorap ve iç çamaşırı markası STANCE, dünyaca ünlü yıldız Rihanna ile dördüncü kez iş birliğine gitti. Rihanna’nın STANCE için hazırladığı yeni koleksiyonda, Japon kültürünün zarafet ve güzelliği, sokak modası ve punkla buluşuyor.

2- Eau Thermale Avène Hydrance Perfecteur SPF 30 verdiği hafif renk tonuyla, pürüzleri kapatır, cilt tonunu düzenler. Cildi nemledirirken, 30 SPF özelliğiyle güneşten korur. Avène Termal Suyu’nun nemlendirici etkisi kremin cilt tarafından anında emilerek, uzun süreli nemli kalmasını sağlar ve cildi aydınlatır. LEGERE 40 ml 89 TL / RICHE 40 ml 89,9 TL

3- Sothys’nin cilde enerji veren Energizing Serisi ürünleri ile yeni yılda daha enerjik ve daha parlak bir cilde kavuşacaksınız. Cildi canlandırıcı bir serum olan Sothys Energizing Booster Serum ultra ince yapısı ile cildin enerji kaynaklarını geliştirir ve parlak bir cilt oluşumu için enerji kaynaklarının korunmasına yardımcı olur. Gece-gündüz kullanımı için uygundur. Sothys Instant Energizing Corrector 30 ml.-173 TL.

Haberin Devamı

4- Yumuşak, beslenmiş ve güzel bir cilt için yüzde 93’ün üzerinde doğal içeriklerle formüle edilen Caudalie Vücut Kremi cildi rahatlatır, derinlemesine besler ve gözle görülür ölçüde güzelleştirir. Vine Body Butter-85 TL.

5- KidzMondo’da en yaratıcı 3 dilek yeni yılda KidzVIP Card’a dönüşecek. Ayrıca KidzMondo’ya bir yıl boyunca sınırsız giriş hakkı tanıyan KidzVIP Card, KidzMondo kupası ve rozetinden oluşan yeni yıl paketi ise yılbaşına özel 289 TL.

6- Dantelli, teni saran, toparlayıcı ve silüetinizi kusursuzlaştıran ürünleriyle KOM iç çamaşırları 2016-17 koleksiyonunda kadınları büyülemeye devam ediyor. Yılbaşı eğlencenizi kiye katlayacak ürünler KOM mağazalarında. Vegas dantel sütyen ve şort, 89,90/29,90 TL

7- Atasay'da baget yüzüklerden tektaşa, pırlanta beştaş yüzükten su yolu bilekliğe kadar bir çok mücevher yeni yıla özel ulaşılabilir kampanyalı fiyatlarıyla satışta. 15-31 Aralık tarihlerinde gereçerli olacak kampanya ile 0,31 ct baget pırlanta yüzük 4.250 TL yerine 2.190 TL.

Haberin Devamı

8- Forever New, yeni koleksiyonu Dark Romance ile yılbaşı gecesi göz kamaştırmak isteyen kadınlar için çok özel tasarımlar sunuyor. Kırmızı ve siyah ile sofistike bir görünüm kazanan kadınlar yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı elbise 299.90TL