Gazete Vatan Logo

Yeni Clio'ya mutheşem tanıtım...

Bursa'da üretilen yeni Clio, Türk tüketicisinin karşısına çıktı. Lütfi Kırdar'daki tanıtım gecesinde Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu şov yaptı, Hande Yener konser verdi

Renault'un lokomotif modeli Clio, yenilenen yüzüyle Türk tükecisinin karşısına çıktı. Oyak Renault fabrikalarında üretilerek dünya pazarlarına ihraç edilen Clio 3'ün Türkiye lansmanı dün İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapıldı.

'Yılın daveti'olarak duyurulan gece, sürprizlerle doluydu. Davetliler daha girişte, binanın dış cephesindeki özel ışıklandırma ile karşılandı. Özel bir çalışmayla yeni Clio'nun farları şeklinde tasarlanan dev ışıklar ve üzerindeki 'yılın otomobili'yazısı göz kamaştırdı. Sürprizler sadece dışarıyla sınırlı değildi. Salona giren konuklar, yeni Clio'nun parçalarının bir müzede gibi sergilendiği fuaye alanında farklı aktivitelerle karşılandı.

Futbolcu ve hakemlerden oluşan bir animasyon grubu da konuklara bir gösteri maçı sundu. Bu sürprizin nedeni ise gecenin ilerleyen dakikalarında anlaşıldı. Sunuculuğunu ünlü şovmen Beyaz'ın yaptığı gece Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın "Renault Türkiye'de ilklere imza ara. Yine bir ilke imza atıyoruz" sözleriyle başladı. Onun ardında ise sahneye çıkan Sansal Büyüka ve Erman Toroğlu Clio kadar genç olduklarını göstermek için futboldaki maharetlerini sergiledi. İkilinin sahnede top sektirmesi konuklan kahkahaya boğdu. İlk kez
bir sahne şovunda yer alan Büyüka ve Toroğlu, salondaki maçla ilgili görüntüleri de, "Oynatalım hocam" diyerek yorumladı ve davetlilere hoşça vakit geçirtti. Bu büyük sürprizin ardında gözler gecenin baş aktörü yeni Clio'daydı. Şovmen Beyaz, davetlilerden koltuklarının altında bulunan paketlerden lazer pointerlerini çıkarmalarını istedi. Bu sırada önce yeni Clio'nun reklam filmi gösterildi. Ardından da tüm konukların katıldığı bir ışık gösterisiyle yılın otomobili sahneye geldi. Fransız les Nuits Blanches grubu kıyafetlerindeki yüzlerce lazer ışıkla gösteriye eşlik etti. Gece Hande Yener'in konseriyle sona erdi.

Haberin Devamı