Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz haftanın finali bu akşam! Yemekteyiz yarışmacıları...

Yemekteyiz'de yarışmasında bugün haftanın finali yapılacak. Yine birbirinden farklı yarışmacıların performansını sergilediği Yemekteyiz finalinde kim birinci olacak? İşte Yemekteyiz'de bu haftanın yarışmacılarına dair bilgiler...

Yemekteyiz haftanın finali bu akşam! Yemekteyiz yarışmacıları...

TV8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'de yine haftanın finali heyecanı yaşanacak. Yarışmacılardan ve sunucu Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan bir kişi 10 bin liralık çekin sahibi olacak. İşte yarışmacılar hakkındaki bilgiler...

YEMEKTEYİZ 10 EYLÜL HAFTASI YARIŞMACILARI

AYTEKİN ÇİBUK

Haftanın ilk gün yarışmacısı. 34 yaşında, pazarcı ve plastik imalatçısı. Eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyor. Hayatında hiç görmese de köpekbalığı fobisi var. ıstakozdan nefret ediyor.

ŞÜKRAN GÜNEŞ

İkinci gün yarışmacısı. 29 yaşında, moda tasarımcısı, bekar. 12 yaşından beri çalışıyor. Ailenin geçimini o sağlıyor. Aynı zamanda şarkı sözü ve beste yapıyor.

SERKAN GÜLÜK

Üçüncü gün yarışmacısı. 26 yaşında, insan kaynakları uzmanı. Ailesiyle birlikte yaşıyor. Basketbol oynamayı seviyor. Egosu yüksek ve bu huyunu çok seviyor. Havalı saçlarına dokunulmasından nefret ediyor.

ŞÜKRAN DİNDAR

56 Yaşında, emekli. Hayata pozitif bakan biri. En sevmediği özelliği çok konuşması.

EBRU BİLGİ

37 yaşında, bankacı ve bekar. Hoşgörülü, açıkgörüşlü ama lider kişilikli. Balığı, özellikle de hamsiyi sevmiyor.

Haberin Devamı