Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 30 Kasım Yemekteyiz

Yemekteyiz yarışmasında yine bir haftanın finali yapıldı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Yemekteyiz'de birinci olarak 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 30 Kasım Yemekteyiz

Yemekteyiz'te 5 gün boyunca rakip olarak yarışanlardan en yüksek puanı alarak birinciliği hak eden kişi kim oldu? Yemekteyiz yarışmasında bu hafta toplam 30 puan ile Yalçın Bey birinci olup, 10 bin TL'lik çeki aldı.

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLER?

BUKET KÖKSOY

23 yaşında. Gıda mühendisi. Aslen Niğdeli olan yarışmacı İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Üniversiteyi birincilikle bitiren Köksoy'un en büyük hayali bir fabrikada gıda mühendisi olarak çalışmak.

BİROL LAFÇI

32 yaşında, emlak danışmanı. Aslen Ordulu. Evli ve 6 aylık bir oğlu var. Lise yıllarında garsonluk ve aşçı yardımcılığı yapmış

EDANUR AKBULUT

21 yaşında ev hanımı. Amasyalı olan yarışmacı 3.5 yıllık evli, ikiz çocuk sahibi. Evlenmeden önce kısa bir süre pastacılık yapmış.

YALÇIN ÖZTAN

49 yaşında seslendirme sanatçısı. Aslen Sivaslı olan yarışmacı hiç evlenmemiş. 150 binden fazla filmde seslendirme yapmış.

SEYHAN BEKİROĞLU

37 yaşında tasarımcı. Giresunlu olan yarışmacı 9 yıllık evli iki çocuk sahibi. Mutfakta da moda tasarımında olduğu kadar iddialı.

Haberin Devamı