Gazete Vatan Logo

Yazdan kalma son günler...

Birkaç gündür süren yağış bugün itibari zayıflıyor. İstanbul’da özellikle hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşanacak. Uzmanlar sıcaklığın 26 dereceye kadar çıkacağını yeni hafta ile birlikte yağışların yeniden etkili olacağını bildirdi.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu, Balıkesir ile Çanakkale'nin doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, iç kesimleri çok bulutlu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Antalya'nın doğusu ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Niğde, Kayseri, Sivas, Yozgat'ın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sonra Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı