Terazi burcunda Ay Tutulması/ Burçlara Etkisi...

24 Nisan 2015

Bugün saat 15:05’de Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu dönemler başlanmış olanın sonuçlarını görme, bilinmeyenin su yüzüne çıkması, bilinenin dile gelmesi, niyet edilenin icraata geçmesi gibi kadersel nitelikteki temaları tetikleniyor.

Terazi burcundaki Ay tutulması ilişkiler, ben-biz kavramları, evlilik ve ortaklıklar, adalet, denge ve uzlaşı içerikli konuları gündeme taşıyacak. Beklenenin dışında, değişim yaratan, hazırlıksız yakalanacağımız ve hızlıca uyum sağlamamız gereken olayları işaret ediyor. Sürpriz teklifler, başlangıç ve bitiş kararlarını bolca duyacağız tutulma sonrasındaki günlerde...

Her önemli ve stresli gökyüzü olayında olduğu gibi, agresyon, şiddet içerikli durumlardan uzak durmak, kaza v.b. risklerin bir miktar artmış olacağını bilmek önemli.

Genel olarak bu dönemde uzlaşıp esneklik gösterenler, sabırlı ve anlayışlı olanlar kazançlı çıkacak. Güç savaşlarının içinde olup, baskı, ego ve otorite ile zorla güzellikler yaratmaya kalkanlar, saldırgan ve inatçı yaklaşımlar sergileyenler, düşünmeden harekete geçip, kırıp dökenler için ise bu bir sınav olacak.

Ülkemiz açısından bakacak olursak; bu yaşanacak Tam Ay Tutulması vatani konuları, bayrağı ve milli meseleleri, muhalefet ile alakalı konuları özellikle işaret ediyor.

ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI ÖNERİRİM

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Ay tutulması, evliliğiniz, ortaklık ve ilişkileriniz konusunu etkileyecek. Kendinize odaklanmaktan karşı görüş ve bakış açılarını görmekte zorlanıyorsanız, kafanızı çeviremeyeceğiniz bir olayla yüzleşmeniz gerekebilir. Çözümlere kapıları kapatmak iş hayatınızdaki gerginliklere sebep olabilir.

Devamını Oku