Ne de olsa yarın yeni bir gündür

"Herkes, beraberinde taşıdığı bir parmaklığın ardında yaşıyor. Şimdi hayvanlarla ilgili bunca şey yazılmasının nedeni de bu. Özgür ve doğal bir yaşama duyulan özlemin ifadesi... Oysa insanlar için doğal yaşam, insanca yaşamdır. Ama bunu anlamıyorlar. Anlamak istemiyorlar. İnsan gibi yaşamak çok güç, o nedenle hiç olmazsa kurgusal düzeyde bundan kurtulma isteği var... Hayvana geri dönülüyor. Böylesi, insanca yaşamaktan çok daha kolay." -F. Kafka, Dönüşüm

En büyük felaketlerin tam da ortasında olduğunuzu hissettiğinizde içinizi garip bir huzur kaplar.

Elinizden geleceklerin tamamı tükenmiştir.

Çaresizlik insana umut verir, neşelendirir.

Dünyada kalan son gününüzmüş gibi yaşamaya başlarsınız her dakikanızı.

Kıyamet öncesi coşkusu derim ben buna.

Aslında tam da o dakika kopmaktadır kıyamet.

Siz, kendinizi koptuğuna bir türlü inandıramamaktasınızdır yalnızca.

Ve en iyi yanı, herkes için kopmasıdır kıyametin.

Kimseyi geride bırakmaz.

Zararını herkes görür.

Önüne ne çıkarsa götürür.

Bu yüzden dünya tepemize çökmeye başlar gibi olduğunda dururum ben.

Haberin Devamı

Dururum ve beklerim.

Bir gün sonra her şeyin bambaşka olacağından emin beklerim.

Herkes titrerken ben kararlı gülümserim.

Çünkü bilirim, kıyamet kopmadan işler bir yere gitmez.

Derin denizde kontrolsüzce dibe vurmaya başladığınızı düşünün.

Çırpınırsanız boğulursunuz.

Oysa kendinizi bırakırsanız, muhakkak su yüzünü bir kez daha görme şansınız olur.

Direnmeyin.

Sabırla bekleyin kıyametin ortasında.

Fırtına diner, bulutlar gider

Ve her şey bir gün elbet, eskisinden güzel olur.

Buna inanın.

İnanın yeter.

GEÇEN HAFTADAN KALAN 5 ŞEY

1- SEPYA MEYHANE: Etiler'de Altan Gördüm ortaklığında yeni açılan mekanın işletmesinde Candan Topdemir var. Sizler için doğumgünümde gittim denedim. Mezeleri güzel. Fasıl ekibi muazzam. Ortam son derece şık. Haftanın yedi günü açık. Pazar rakıları için ideal.

2- DEKOLTENİN MODASI GEÇTİ: İngiliz Vogue dergisi, göğüs dekoltesinin modasının geçtiğini açıklamış. Buna bütün dünya güldü elbette. Sanırım ima ettikleri şey Kardashian klanının göğüslerinden yılmış olmamız. Doğru da... Ama şahsi fikrimi soracak olursanız, göğüs dekoltesi bir klasiktir modası geçmez.

Haberin Devamı

3- KENDALL JENNER'IN DOĞUMGÜNÜ: 2 Kasım'ı 3 Kasım'a bağlayan gece ben de doğumgünümü kutluyordum. Yine çılgınca eğlendik derken, Kendall'ın doğumgünü fotoğrafları düştü önüme. Evet, ben de özel bir elbise giymiştim ancak elbisem 9 bin dolarlık değildi. Sağolsun arkadaşlarımın her biri birbirinden tatlı hediyeler getirdi, ancak hiçbiri 250 bin dolarlık Rolls Royce değildi. Arabayı Kendall'a ailesi hediye etmiş. Benim annem en son bana pilav tenceresi almıştı. Ve ben pilav sevmem. Söyleyeceklerim bu kadar kısa ve derin.

4- ALDATILSAN NE YAPARDIN?: Geçen gün bir grup kız arkadaşım oturup konuştuk bunu. Karşındakinin yüzüne mi vururdun, ayrılır mıydın, devam mı ederdin diye... Herkes elimde güç varsa aleme rezil eder ayrılırım dedi. Ben? Elbette ki ayrılmam... Hayatta intikam almanın daha zarif ve uzun ömürlü yolları var. Ama bunu başka bir gün konuşalım.

5- TAYLOR SWIFT'İN BİR SONRAKİ KURBANI/SEVGİLİSİ KİM OLACAK?: Kızımız her aşktan en az iki hit çıkarmayı başarıyor. En son Tom Hiddleston'ı ayartan Taylor'ın kabarık aşk listesinde bakalım sıradaki isim kim? İnanın bir sonraki erkek arkadaşımın kim olacağından çok merak ediyorum bunu. İnanın.

Haberin Devamı

Huzurlu, mutlu, aşk dolu bir hafta sonu olsun.

Sevgiyle...

DİĞER YENİ YAZILAR