Gazete Vatan Logo

'Rambo'nun sürprizi!

’Rambo’ lakaplı Ankaralı Kaplan, 200 bininci yolcususu için tur sırasında sürpriz yaptı...

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde cip safariciliği yapan ’Rambo’ lakaplı Ankaralı 40 yaşındaki Ertuğrul Kaplan, 200 bininci yolcususu için tur sırasında sürpriz yaparak şampanya patlattı. 200 bininci yolcu 19 yaşındaki talihli, Belçikalı üniversite öğrencisi Kimberly Van Damme, ayrıca bir de parasız iki kişilik safari turu kazandı.
Marmaris’te 22 yıldır cip safariciliği yapan Ertuğrul Kaplan, 203 kişiyi, 22 ciple bir seferde tura götürerek ’en fazla safari müşterisi taşıma’ rekorunu da kırdı. 35 lira ödeyerek öğle yemekli tura katılan İngiliz, Hollandalı, Belçikalı, Fransız, İranlı ve Türkler, saat 10.00’da Armutalan Beldesi’nden hareket etti. Asparan Mevkii’ne gelindiğinde katılımcılara safarinin kurallarıyla ilgili bilgiler verildi ve isteyenlerin ekstra olarak ödeyecekleri 20 lira karşılığında kiralanacak tabancalarla yol boyunca su savaşı yapabilecekleri bildirildi. Safari boyunca süren su savaşları da ilginç görüntüler oluşturdu. Su takviyesi için verilen molalarda da hızını alamayan bazı su savaşçıları, rakiplerinin başlarını su dolu küçük havuzlar veya küvetlere batırdı.

Bir sonraki molada da ’Rambo’ lakaplı Ertuğrul Kaplan, Türkçe ve İngilizce konuşarak sürprizini açıkladı. Rambo, "Bugün benim için çok önemli. 22 yıldır bu işi yapıyorum. Kayıtlarıma göre de bugün 200 bininci yolcuyu taşıyorum. Bu şanslı yolcu da Belçikalı üniversite öğrencisi Kimberly Van Damme. Bu şampanyaları onun için patlatıyoruz" dedi.

Kimberly Van Damme da "1Marmaris çok güzel bir yer. Safariye de ilk kez katıldım. En büyük sürpriz bedava safari kazanmam oldu" diye konuştu.

Daha sonra köfte veya tavuk, makarna ve salatadan oluşan öğle yemeğini yiyen grup, Turgut Şelalesi’ni gezdi. Kızkumu’nda deniz üzerinde yürünüyor hissi veren kırmızı renkli ve 600 metre uzunluktaki kum üzerinde yürüyen grup, yüzme molasının ardından Marmaris’e döndü.

Haberin Devamı