Gazete Vatan Logo

Polis Müdürü motosikletli genci önce tekmelemiş!

Polis Müdürü motosikletli genci önce tekmelemiş!

İSTANBUL Halkalı’da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın 6 gün önce motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu tabancayla vurduğu cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Cinayetten 8 dakika önce, lojmanın önüne Celal Yılmaz’ın otomobiliyle birlikte motosikletiyle gelen Sülüşoğlu’na, Yılmaz’ın aracından inerek tekme ve yumruk attığı görülüyor.

Kamera görüntülerinde, saatler 00.49’u gösterirken, Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz ile motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nun Halkalı’daki lojmanın giriş kapısına birlikte geldikleri görülüyor. Aracından çıkan Yılmaz, motosikletini durdurup inen Sülüşoğlu’na tekme ve yumruk atıyor. O sırada lojmana gelen bir otomobilden inen kişi ile güvenlik görevlileri araya girerek kavgayı ayırıyor.

Müdür telaşla birilerini arıyor

Birkaç dakika süren bu gerginlikten sonra, Ahmet Sülüşoğlu motosikletine binerek uzaklaşıyor. Ancak Sülüşoğlu saat 00.57’de, yani kavgadan 8 dakika sonra yeniden motosikletiyle lojmanın önüne geliyor ve kuru sıkı tabancasını çekiyor. O sırada biri güvenlik görevlisi, biri de sivil giyimli 2 kişiyle birlikte yan yana duran Celal Yılmaz, silahını çekerek yakın mesafeden Sülüşoğlu’na ateş edip öldürüyor. Müdür Yılmaz’ın cinayetten sonra telaşlı şekilde cep telefonundan arama yaptığı görülüyor.

Haberin Devamı