Gazete Vatan Logo

Olay film vizyonda

Cem Davran, Yasemin Kozanoğlu ve Sema Öztürk'ü aynı sette buluşturan, sevişme sahneleriyle ünlü 'Avrupalı'nın galası yapıldı

Yönetmenliğini Ulaş Ak'ın yaptığı ve Türkiye'nin Avrupalı olma yolunda yaşadığı sancılı, duygusal ve trajikomik yolculuğun hikayesinin anlatıldığı 'Avrupalı' filminin galası yapıldı.

Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilen galaya, filmin oyuncuları, yapımcıları ve sinemaseverler katıldı. Ulaş Ak'ın İrfan Tözüm ile birlikte senaryosunu yazdığı, Cem Davran'ın ideal Avrupalı Türk tipini, Yasemin Kozanoğlu'nun 'Ela' adlı Yunan kızını, Sema Öztürk'ün ise 'Asya' adlı bir Türk kızını canlandırdığı film, 12 Ekim'de 47 ilde 149 kopyayla seyirci ile buluşacak.

Filmde, Aydemir Akbaş, Murat Soydan, İlknur Soydaş, Aykut Oğut, Eva Maya, Esra Banguoğlu, Hakan Gerçek, Ceyhun Yılmaz, Cengiz Tünay, Somer Karvan, Serkan Genç ve Kuzey Vargın da rol alıyor. Bir Türk ailesi ile Yunan ailesi arasında yaşanan yasa dışı ve duygusal ilişkiler üzerinden Türkiye'nin Avrupalılık macerasının işlendiği filmde, Cem Davran'ın, bir Türk kızı ile Yunan kızı arasında kaldığı aşk girdabında karar vermekte zorlanırken yaşadığı olaylar Türkiye'nin ve Türk halkının sorunları ele alınarak anlatılıyor.

FİLM HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ...

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ...


































Haberin Devamı