Gazete Vatan Logo

Neslihan’a ilan-ı aşk etti!

Michael Peter Balzary, twitter üzerinden milli voleybolcumuz Neslihan Darnel’e ilan-ı aşk etti

Dünyaca ünlü Red Hot Chili Peppers müzik grubunun üyesi Flea sahne adlı Michael Peter Balzary, twitter üzerinden milli voleybolcumuz Neslihan Darnel’e ilan-ı aşk etti.

Filenin Sultanları, olimpiyatlardaki son maçında ABD karşısında tutunamayarak elenirken, milli voleybolcumuz Neslihan Darnel’e ilginç bir aşk mesajı geldi. Dünyaca ünlü gitarist Michael Peter Balzary, Filenin Sultanları’nın yıldızı Neslihan Darnel’e ilanı aşk etti. Red Hot Chili Peppers rock grubunun baş gitaristi ve sinema oyuncusu olan 49 yaşında Balzary, twitter üzerinden; “I have a celebrity crush Neslihan Darnel” yani “Neslihan Darnel sana ilk görüşte aşık oldum” mesajı gönderdi. Bu mesaj, ünlü müzisyenin Türk takipçileri tarafından anında paylaşılmaya başladı ve sosyal medyayı adeta salladı. Bazı konserlere çıplak çıkan sanatçıya Türk takipçilerinden birçok tepki mesajları atılırken, Balzary’e, Neslihan’ın evli olduğu ve çocuğu olduğu hatırlatıldı. Ünlü müzisyenden tepki mesajlarına henüz bir cevap gelmedi.

‘Neslihan’la Flea’nın konserine bile gideriz!’

Neslihan Darnel’in eşi Galatasaray Bayan Voleybol Sportif Direktörü Orkun Darnel evlenme teklifiyle ilgili VATAN’a şunları söyledi: “Neslihan bu durumla ilk kez karşılaşmıyor ama bu kez teklif eden çok meşhur bir solist olduğu için dikkat çekti. Sonuçta Neslihan çok gözönünde olan bir sporcu. Bu ilan-ı aşklar Neslihan gibi diğer takım arkadaşlarının da başına geliyor. Dün akşam maçtan dolayı Neslihan’ın morali bozuktu. Bu haberi ben de ondan öğrendim. Söylerken kıkır kıkır gülüyordu. ‘Bak nasıl meşhur olduk artık’ diye bana takıldı, beraber gülüştük. Bunları ciddiye almamak, espri diye geçiştirmek lazım. Benim buna tepki gösterip küfürler etmemi beklemek anlamsız. Sonuçta medeni insanlarız. Eylül’de Türkiye’de konser vereceğini öğrendik. Neslihan’la konserine bile gidebiliriz. Bu arada konseri olduğunu da bu sayede öğrenmiş olduk (gülüyor).”

Haberin Devamı