Gazete Vatan Logo

Katilinin peşinden koştu!

ADAPAZARI’nda aracına binerken silahlı saldırıya uğrayan temizlik şirketi sahibi Musa Çamur, saldırganın peşinden bir süre koştuktan sonra yığılıp kaldı ve kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, güvenlik kamerasına da yansıyan cinayetin failinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

Olay dün saat 21.30 sıralarında Adapazarı Adnan Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir temizlik firması sahibi olan evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Musa Çamur, sahibi olduğu iş yerinin önünde kendisine ait 14 KF 674 plakalı minibüse binmek isterken kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Sırtına ve bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Musa Çamur, kaçmaya başlayan saldırganı yakalamak için peşinden koştu. Yaralı halde fazla gidemeyen Çamur, bir işyerinin önünde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Musa Çamur hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Silahlı saldırı yakındaki işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis bu görüntülerden de yararlanarak, katilin kimliğinin saptayıp yakalanması için çalışıyor