Gazete Vatan Logo

Kamer Genç için tören düzenlendi

Kamer Genç için tören düzenlendi

İstanbul’da pankreas kanseri tedavisi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden CHP Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç için memleketi Tunceli'de cenaze töreni düzenlendi.

Yaklaşık bir yıldır pankreas kanseri tedavi gören CHP Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç tedavi gördüğü İstanbul’daki özel bir hastanede hayatını kaybetmişti. Kamer Gencin cenazesi dün İstanbul Kartal'daki Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından Elazığ'a oradan da memleketi Tunceli'ye getirildi. Bugün sabah saatlerinde Tunceli merkezdeki Hacı Bektaşi Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Cem Evi'nde tören düzenlendi.

Genç için Tunceli Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul, Genç’in eşi Sevim, çocukları Seçkin ve Seçil, milletvekilleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aileye başsağlığı dileklerini ilettikten sonra Genç için düzenlenen cenaze namazında saf tuttu.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu ve katılanların omuzladığı Genç’in tabutu buradaki törenin ardından karayolu ile defnedilmek üzere Nazımiye ilçesine götürüldü.