Gazete Vatan Logo

Hakime Hanım’dan dayakçı kocaya ders!

Lamiye Mehmedova, sabah kaldırmaya çalıştığı eşinden tekme tokat dayak yiyince soluğu mahkemede aldı. Şansına yargıç hemcinsi çıktı. Dayakçı kocaya hapis cezası verdi, eşine de “‘Artık sopayla dürtüp uyandır” dedi.

Anadolu 23. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen dava hakimi Neslihan Doğan ile sanık koca Hacı Ökkeş Negüzelarasında ilginç diyaloglar yaşandı. Hakime Hanım’ın, “Seni uyandırmak isteyen eşini tekme tokat dövmüşsün ne diyorsun” sorusuna “Stresliydim. Her evde olan şeyler bunlar. İki tokat dayak mı ki” diye savunma yaptı. Bu cevap karşısında oldukça sinirlenen bayan hakim, “İki tokat dayak değil de okşama mı? Sana birisi tokat attığında hoşuna mı gidiyor” diye çıkıştı. Şikayeti sorulan Azeri Lamiye Mehmedova ise, “Sabah geç kalıyordu o nedenle hafiften dürttün. Hemen saldırdı tokat atıp beni dövdü. Sabahları çok sinirli oluyor.Şimdi barıştık. Şikayetçi değilim” dedi.

Sopayla dürterek uyandır

Davanın yaralama suçu olması nedeniyle şikayetin geri alınmasıyla düşmeyeceğini belirten hakim, sanık kocaya, “Karından özür diledin mi” diye sordu. Sanıktan “Defalarca özür diledim hakime hanım” cevabını alan hakim öfkeli kocaya 6 ay hapis cezası verdi. Bu cezayı önce 4 aya ardından da 2400 lira para cezasına çeviren hakim cezayı da erteledi. Kararın ardından Azeri kadına, “Artık eline aldığın bir sopayla uzaktan dürterek uyandır kocanı” diyen hakime Lamiye Mehmedova’nın cevabı, “Artık kaldırmıyorum hakime hanım kendisini kalkıyor” dedi.

Dayakçı kocanın gözünün yaşına bakmadı

Yargıç neslihan Doğan, duruşmada “Birkaç tokattan ne çıkar” diyen kocaya “Seni de sevdiğin biri tokatlasa hoşuna gider mi” riye sordu.

Haberin Devamı