Gazete Vatan Logo

Fatma kurtuldu Nazlı vuruldu!

İki kadın, ikisi de polis korumasında ama...

Fatma kurtuldu Nazlı vuruldu!

Fatma Yolcu, kocası kapısına dayanınca 155’i aradı, polis yetişti. Nazlı ise o kadar şanslı değildi. Sevgilisi üzerine kurşun yağdırdı

8 Mart arifesinde Türkiye yine erkek şiddetine sahne oldu. Kadınlardan biri ölümden döndü, diğeri ise kurşun yağmuru altında can verdi. Kartal’da önceki akşam 21.00 sıralarında güzellik salonunda çalışan Fatma Yolcu’yu eşi Engin Yolcu arayarak ölümle tehdit etti. Eşine telefonla sürekli tehdit içerikli mesajlar gönderen Engin Yolcu elinde bıçakla kadını evinin önünde beklemeye başladı. Kapıda kocasını fark eden 4 çocuk annesi kadın, durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Fatma kurtuldu Nazlı vuruldu

Polis, kocayı vurdu

Eli bıçaklı Engin Yolcu, karısına ve olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislere saldırdı. Bıçakla polisin üzerine koşmaya devam eden saldırganı durdurmak için polis memuru havaya 1 el ateş etti. Tüm ihtarlara rağmen durmayan adamı, polis sağ bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. 42 yaşındaki Fatma Yolcu ise Kartal Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne giderek kendisini ölümle tehdit eden ve bıçakla saldıran kocasından şikayetçi oldu

Fatma kurtuldu Nazlı vuruldu

Eşine şiddetten 7 ay yatmış

Aile içi şiddet, yaralama ve uyuşturucu madde bulundurmaktan suç kaydı bulunan Engin Yolcu’nun 7 yıl önce 3 çocuk annesi Fatma Yolcu ile evlendiği, bu evlilikten de 1 kız çocuklarının olduğu öğrenildi. 2 yıl önce de Engin Yolcu’nun karısını darp ettiği için 7 ay cezaevinde kaldığı belirtildi.

Koruma altında 7 kurşun yedi!

Diyarbakır’da yaşayan Nazlı Aydın ise Fatma Yolcu kadar şanslı değildi. Polis koruması altında bulunan 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Nazlı Aydın, önceki gece otomobilinde 7 kurşunla vurularak öldürüldü. Polis, yaptığı araştırmada Aydın’ı vuran kişinin market işletmecisi M.A. olduğunu belirledi. Daha önce başından bir evlilik geçen ve 1 çocuğu bulunan Nazlı Aydın, iddiaya göre bir süre birlikte olduğu M.A.’dan ayrılmıştı. Ayrılığı hazmedemeyen M.A., genç kadınla tekrar birlikte olmak isteyip, tehdit etmesi üzerine Nazlı Aydın, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Savcılık Nazlı Aydın’a koruma verilmesi yönünde karar verdi.



ÖLÜME BÖYLE GİTTİ

Nazlı Aydın’ın önceki gece evinden çıkarken son görüntüleri, asansördeki güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Haberin Devamı