Gazete Vatan Logo

Fatih Bucak tahliye oldu!

Fatih Bucak, bu akşam saatlerinde tahliye edildi

7 Aydır Ankara Sincan F 2 Tipi Cezaevinde tutuklu Fatih Bucak, bu akşam saatlerinde tahliye edildi.

Bucak aşireti mensuplarından Çiftçi - İş Adamı Fatih Bucak, tahliye edildi. Bucak'ın tahliye edilmesi Şanlıurfa, Siverek ilçesinde ve Bucak aşiretinde büyük sevinç yarattı.

Adı susurluk çetesi ve trafik kazasıyla anılan eski DYP Urfa milletvekili Sedat Bucak'ın mensubu olduğu aşiret, Ankara F2 cezaevinde tutuklu Mehmet Fatih Bucak'ın tahliye sevincini yaşıyor.

Bayram dan evvel Avukat Gökhan Kılıç' ın verdiği tahliye dilekçesini karara bağlayan özgürlük hakimleri Bucak'ı bugün tahliye ettiler.

Fatih Bucak'ın Yükseliş kolejinden 30 senelik arkadaşı işadamı Ercan Canbuldu, tahliye sonrası basın mensuplarını bilgilendirdi ve Fatih Bucak'ın sevincini 3 kutu çikolata dağıtarak kutladı.

Bucak aşireti ve sevenleri çok mutlu, verilen tahliye kararıyla binlerce insan çifte bayram yaşıyor diyen Canbuldu. Türk adaletine güvendiklerini açıkladı.

ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ ESKİ BAKAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU AÇTI.

Urfa başta olmak üzere, tahliye sevincini duyan herkesin yurt içi ve dışından yüzlerce telefon açıp tebrik ettiği Bucak'ı arayanlar arasında milletvekilleri ve eski bakanlar da var.

Bucak aşireti ve Canbuldu. Gazeteci Dursun Boran'a yaptıkları açıklamada çok mutlu olduklarını, verilen tahliye kararıyla binlerce insanın çifte bayram yaşadığını ve Türk adaletine güvendiklerini açıkladılar.

Haberin Devamı