Gazete Vatan Logo

Ev sattılar, teslim etmeyip işkenceyle öldürdüler

Adana’da 9 gün önce kaybolan kişinin cesedi ormanlık alanda toprağa gömülü bulundu. İlk incelemede, öldürülen kişiye önce işkence yapıldığı daha sonra infaz edildiği belirlendi. İki şüpheliden biri İstanbul’da yakalandı

Ev sattılar, teslim etmeyip işkenceyle öldürdüler

Adana’da oto kiralama işi yapan 36 yaşındaki Cem Atalmış’ın 21 Mart’ta evine gitmemesi üzerine yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Atalmış’ın otomobilini 23 Mart’ta Hadırlı Mahallesi Mezarlığı civarında terk edilmiş bulması üzerine bu kişinin öldürülmüş olabileceğini değerlendirdi.

Cinayet ve Gasp Büro Amirlikleri personelinden seçilerek oluşturulan özel ekip, otomobilin kentte gittiği yerleri yaklaşık 500 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyip tespit etti. Ekipler, Atalmış’la iki kişinin daha araçta olduğunu belirledi. Ekipler, şüphelilerin inşaat işçisi olarak çalışan Mehmet T. ve akrabası Deniz T. olduğu tespitini de yaptı. Mehmet T. ve Deniz T’nin Atalmış’a geçen yıl 160 bin liraya sattıkları evi teslim etmediklerini ve parayı geri ödemedikleri bilgisine ulaştı. Zanlılardan Mehmet T’nin İstanbul’da olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Uçakla Adana’ya getirilen Mehmet T, Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Ekipler, Mehmet T’nin yer göstermesi sonucu Cem Atalmış’ın cesedinin Çukurova ilçesi Salbaş Esentepe Mahallesi’nde ormanlık alanda olduğunu saptadı. Zanlıların, başka bir yerde öldürdükleri Atalmış’ı otomobiliyle bu alana götürüp gömdüğü anlaşıldı. Ekipler, üstü çalılarla örtülmüş bölgede yaptıkları kazıda Atalmış’ın cesedini buldu. İlk incelemede, Cem Atalmış’a önce işkence yapıldığı daha sonra ise infaz edildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı