Gazete Vatan Logo

Döverek öldürdüler!

İzmir'de dayakçı koca eşi, oğlu, kızı ve kızın sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldü. Aile daha sonra olaya intihar süsü vermek için boynuna ip geçirdiği cesedi, otomobiline koydu

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Üzümlü mahallesinde küçükbaş hayvan besiciliği yapan 4 çocuk babası Orhan S., geçen perşembe akşamı ortadan kayboldu. Cep telefonundan da ulaşamadıkları Orhan S.'yi aramaya çıkan damadı Mustafa Çiloğlu ve 16 yaşındaki oğlu Fatih S., 46 yaşındaki adamı cuma akşamı hayvan ağıllarının olduğu bölgede terk edilmiş otomobilinin arka koltuğunda ölmüş halde buldu. İkilinin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri, Orhan S.'nin boynuna ip geçirildiğini gördü. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi morgunda yapılan incelemede darp izlerine rastlanan ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'ŞİDDETTEN BIKTIK'

Orhan S.'nin ailesine zaman zaman şiddet uyguladığını öğrenen jandarma, cesetteki darp izlerinden de şüphelenerek, eşi Sevgi S.'yi (44) gözaltına aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Sevgi S., eşinin yıllardır tüm aileye şiddet uyguladığını anlattı. Dayaktan bıktıklarını ifade eden Sevgi S. eşini, kızı Müzeyyen Çiloğlu (20) oğlu Fatih S. ve kızının erkek arkadaşı Halil Kav'la (25) birlikte döverek öldürdüklerini, intihar süsü vermek için de boynuna ip geçirdiklerini söyledi. Bunun üzerine Müzeyyen Çiloğlu, Fatih S. ve Halil Kav da gözaltına alındı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Sabah)

Haberin Devamı