Gazete Vatan Logo

9 kişinin katili Suriye'ye mi kaçtı?

Gaziantep’te eşi ve 8 kişiyi öldüren Yusuf Taş’ın iki haftadır izine rastlanmıyor. Taş’ın bulunması için özel bir ekip de kurulurken şüpheler zanlının Suriye kaçtığı yönünde çoğalıyor.

9 kişinin katili Suriye'ye mi kaçtı?

Akşam'da yer alan habere göre Gaziantep’te iki evde eski eşi ile birlikte onun yakın akrabası 8 kişiyi bir gecede silahla katleden damat 14 gündür bulanamıyor. Kılık değiştirip, teknoloji kullanmadığı tahmin edilen katil zanlısı için emniyet alarmda. Zanlıyı yakalamak için ekip oluşturan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri her yerde Yusuf Taş'ı arayarak bağlantılarını araştırıyor. Emniyet ve Jandarma güçleri Gaziantep’in Suriye sınırında olması nedeniyle katilin Suriye’ye geçebileceği ihtimali üzerinde de durarak gerekli önlemleri aldı.

KAMERALAR İNCELENİYOR

Olayın ardından öldürülen eş Tuğba Taş’ın ailesini her türlü ihtimale karşı polis tarafından koruma altına alındı. Ekipler, bölgedeki tüm kamera ve mobese kayıtlarını inceleyerek şüpheliye ulaşmak için bir iz peşinde koşuyor.

'TEHLİKELİ' OLARAK ARANMAKTA

En son kırmızı renkli bir motosikletiyle görüldüğü saptanan Yusuf Taş için güvenlik güçleri halen silahlı ve 'çok tehlikeli' olduğu uyarısıyla arıyor. Taş'ın, yakalanmamak için Suriye'ye kaçma ihtimali üzerine sınır birliklerini de uyardı.

Haberin Devamı