Gazete Vatan Logo

221 Alan Kodu Nereye Ait? +221 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

221 nerenin telefon kodu kimi zaman karşımıza çıkan numaraların başında olabiliyor. Bu durumda bu koda ait ülke merak edilip araştırılıyor. 221 kodunu araştıran kişilerin karşısına ise Senegal ülkesi çıkmaktadır. Senegal dışında bir ülkede olan kişiler, Senegal'e arama gerçekleştirecek ise numaranın başına +221 yazmalıdır.

221 Alan Kodu Nereye Ait? +221 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Numaranın başına +221 ve ya 00221 yazarak Senegal ülkesine arama yapmak mümkün hale gelmektedir. Ülkelerin alan kodları ile ilgili tüm bilgilere internet üzerinden kolaylıkla ulaşarak bilgi edinmek mümkündür. Kişilere başında 00221 veya +221'li bir numaradan arama geldiğinde, aramanın Senegal'de olan bir yerden ve yahut birinden geldiği anlamı taşımaktadır.

221 Alan Kodu Nereye Ait? 

221 telefon kodunu görenler aramanın hangi ülkeden geldiğini merak etmektedir. Bununla alakalı bilgilere internetten ulaşmak ve alan kodunun hangi ülkeye ait olduğunu anlamak oldukça basittir. Eğer ki Senegal ülkesinde bulunan bir kişi farklı bir ülkeye arama yaparsa numarasının başında +221 ya da 00221 kodu yazar.

Uluslararası iletişimlerin hızlı ve daha iyi olması adına telefon alan kodları ile alakalı bilgili olmakta fayda vardır. Ancak her ülkenin alan kodunun farklı olması nedeniyle her kodu bilmek mümkün olmayabilir. Dolayısıyla da kodu bilinmeyen ülkelerin alan kodları ile alakalı tüm bilgileri internet üzerinde kolay bir şekilde bulmak mümkündür.

Haberin Devamı

+221 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Senegal ülkesinin telefon alan kodu 221 olarak belirlenmiştir. Alan kodunu girebilmek için numaranın başına 00221 veya +221 yazılması gerekir. Senegal'in uluslararası aramalarda tuşlanması gereken kodu 221'dir. 

221 Alan Kodu Senegal'in mi?

Senegal ülkesine ait olan telefon kodunun pek çok kişi tarafından merak edildiği bilinmektedir. Eğer kişilere 221 alan kodlu bir telefondan arama geliyor ise Senegal'den arama aldığı anlamına gelir. +221 alan kodu Senegal'in alan kodudur.