Gazete Vatan Logo

Yasak aşk dehşeti

19 yaşındaki Serkan Özdal, İstanbul’dan evli sevgilisinin kocasını öldürmek için İzmir’e gitti. Katil zanlısı, “Çok kıskanmıştım” dedi

İzmir’in Bayraklı semtinde 19 yaşındaki Serkan Özdal, 2 yıldan bu yana aşk yaşadığı kendisinden 15 yaş büyük sevgilisinin eşi, 34 yaşındaki Cihan Özdemir’i öldürdü. Eşi İlknur Özdemir’in ise, parasız kalan sevgilisine İstanbul’da yaşayan annesinin altınlarını çalması için ev anahtarını kargoyla gönderdiği, çalınan altınlardan elde ettikleri parayla da İzmir’de ev tuttukları ortaya çıktı.

Olay, Bayraklı semtinde geçen hafta meydana geldi. Galericilik yapan Cihan Ö., apartmana gireceği sırada sırtından tabancayla vurularak yaralandı. Ağır yaralanan Özdemir’in kaldırıldığı hastanede ölmesi ardından polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis sevgiliyi buldu

Takip sırasında Özdemir’in 12 yıllık evli olduğu, eşi 34 yaşındaki İlknur Özdemir’in kendisinden 15 yaş küçük olan Serkan Özdal ile sık telefon görüşmesi yaptığı belirlendi. Polis, Özdal’ın otobüsle seyahat günlerini tespit etti. İlknur Özdemir’in İstanbul’da yaşayan sevgilisinin olay günü, sabah saatlerinde İzmir’e geldiğini, sonra tekrar İstanbul’a döndüğü saptandı. Serkan Özdal’ın İzmir’e geleceği bilgisi üzerine polis harekete geçti. Serkan Özdal, önceki gün saat 08.00’de otobüsten indiği Şehirler arası Otobüs Terminali’nde yakalandı.

Gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Serkan Özdal, cinayeti ayrıntılarıyla ve soğukkanlılıkla itiraf etti. Katil zanlısı, İlknur Özdemir’e olan aşkından dolayı kıskandığı için onun eşini öldürdüğünü söyledi. Serkan Özdal’ın itirafları ile aşk yaşadığı sevgilisi ile cinayetten önce yaptıkları hırsızlığı da ortaya çıkardı. Özdal polisteki ifadesinde, parasız kaldığı dönemde, sevgilisinin kendisine hırsızlık yapması için, çok parası olduğunu söylediği annesinin İstanbul’daki evinin anahtarını kargoyla gönderdiğini anlattı.

‘Annemin evini soy’

Serkan Özdal, sevgilisinin tarif ettiği yerlerdeki altınları çaldığını itiraf etti. Özdal’ın itirafları üzerine aşk yaşadığı İlknur Özdemir de gözaltına alındı. Cihan Özdemir ile olan evliliğinden 9 yaşında oğlu bulunan İlknur Özdemir, eşini öldürdüğünden haberi olmadığını söylediği Serkan Özdal’dan da şikayetçi oldu. İlknur Özdemir ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı