Gazete Vatan Logo
Magazin Yağmur Aşık pişman oldu: Kızgınlıkla söyledim!

Yağmur Aşık pişman oldu: Kızgınlıkla söyledim!

Karakolda eşine ‘FETÖ’cü’ diye seslenen Yağmur Aşık, "Emre Aşık, vatanına bayrağına bağlıdır, FETÖ’nün F’siyle alakası yoktur. Onu kızdırmak için söyledim, üzgünüm" dedi.

Yağmur Aşık pişman oldu: Kızgınlıkla söyledim!

Eski milli futbolcu Emre Aşık, 3 Haziran 2012'de evlendiği Yağmur Aşık ile evliliğini sonlandırmak istemiş, 12 Kasım günü İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Ünlü çift, yaptıkları boşanma protokolünü dava açıldıktan dört gün sonra mahkemeye sunmuştu. Protokolde taraflar, birbirlerinden maddi ve manevi tazminat istememişti. Ancak bir süre sonra Yağmur Aşık, anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçti.

TUTANAK TUTULDU

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Aşık çifti, otel lobisinde kavgaya tutuşunca soluğu karakolda aldı. Karakoldaki tartışmanın büyümesiyle Yağmur Aşık, eşini kızdırmak için ona 'Fetöcü' diye bağırdı. Terör örgütünün ismi geçince olay polisler tarafından tutanak altına alındı. Durum adliyeye intikal edince ikilinin arası tekrar bozuldu. Yağmur Aşık, gazetede yer alan 'Eşini ihbar etti' haberlerinin ardından şu açıklamayı yaptı:

"O gün kocam ile kavga etmiş ve kavga esnasında kızgınlıkla bir sürü şey söylemişimdir, akabinde kocam karakoldan ayrılmıştır. Sonrasında memur beyler benden ifade vermemi istediğinde ben şikayetçi olmayacağımı ve ifade vermeyeceğimi söyleyerek karakoldan ayrıldım."

Haberin Devamı

"ZAN ALTINDA BIRAKTIM"

Yağmur Aşık, sözlerine söyle devam etti:

"Bizim huzurlu bir yuvamız var. Benim ağzımdan çıkan sözler bu şekilde lanse edilerek evliliğimize zarar verilmek istenmiştir. Emre, vatanına, bayrağına bağlı FETÖ'nün F'si ile alakası olmayan bir insan. Eşimi sinirlendirmek için onun hassas olduğu FETÖ konusunda bir şeyler söyledim. Eşimi zan altında bıraktığım için çok üzgünüm. Emre'nin FETÖ ile hiçbir bağlantısı olmadığını bildiğim halde başına dert açtım. Eşime ve çocuklarıma yaşattığım bu acı için büyük üzüntü duyuyorum."