Gazete Vatan Logo

Ya gül, ya bıçak

Ümraniye’de boşandığı karısının karşısına bir elinde gül, bir elinde bıçakla çıkan Hamdi Sevim, “Ya barışalım gülü al. Ya da barışma bıçağı ye” dedi. ‘Hayır’ı duyunca da eşini bıçaklayıp, kaçtı...

Ya gül, ya bıçak

İstanbul Ümraniye Tepeüstü Mahallesi Hayırlı Sokak’ta meydana gelen olay şöyle gelişti; Mercan Sevim, sokakta 2 ay önce boşandığı eski eşi Hamdi Sevim’i bir anda karşısında gördü. Bir süre konuşan ikili, daha sonra bir anda tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Mercan Sevim, eski eşinin yanından ayrılarak uzaklaşmaya başladı. Bu sırada eski koca Hamdi Sevim, elindeki bıçakla eski karısını bıçaklamaya başladı. Yoldan geçenlerin müdahalesiyle panikleyen saldırgan koca, olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın da kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sırtından, yüzünden ve karın boşluğundan yaralanan Mercan Sevim hemen ameliyata alındı. Durumu ciddi olan Sevim’in boşanma sonrası koruma kararı aldırdığı da öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı ilk çalışmada bir buket çiçek ve olayda kullanılan bir bıçak buldu.

‘Ölüm tehdidi alıyordu’

Olayla ilgili konuşan Sevim’in kardeşi Fatih Okumuş, şunları söyledi: “2 ay önce kardeşim o adamdan boşandı. Sonrasında ölüm tehdidi aldı. Koruma kararı aldırdık. Kardeşim çalıştığı markete giderken, bu olay yaşandı. Bir elinde çiçek bir elinde bıçakla gelmiş. Çiçeği kabul etmeyince bıçaklamış.

Haberin Devamı