Gazete Vatan Logo

Xiaomi 50 bin dolar ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

Çinli teknoloji firması Xiaomi, tüm dünyadan katılıma açık 50 bin dolar ödüllü Xiaomi Photography Challenge 2018 fotoğraf yarışmasını duyurdu.

Xiaomi 50 bin dolar ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

Şemsiyeden aksiyon kamerasına kadar birçok elektronik cihaz üretse de en çok bilindiği alan cep telefonları olan Xiaomi, şimdi de bir yarışma ile gündemde. Firmanın Xiaomi Photography Challenge 2018 adını verdiği fotoğraf yarışmasında toplamda 50 bin dolar ödül verilecek.

Xiaomi 50 bin dolar ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

İlk geçen yıl düzenlenen yarışmaya katılım için öncelikle fotoğrafların Xiaomi marka bir telefonla çekilmiş olması gerekiyor. Ayrıca fotoğraf üzerinde yapılacak düzenleme ve değişikliklerin de yine sadece Xiaomi marka bir telefon üzerinde yapılması şartı da bulunuyor.

Doğal görünüm, Dünyanın parçası, Rüya ve Neden bu kadar ciddi başlıklarındaki kategorilerde gerçekleştirilecek olan yarışmada aralarında profesyonel fotoğrafçıların da bulunduğu bir jüri yer alıyor. Bu jüriye ek olarak markanın fanlarının da oy kullanacağı yarışma 25 Ekim 2018 tarihinde başladı. Yarışmanın sonuçları ise 6 Aralık 2018 tarihinde açıklanacak.

Yarışmaya katılmak için Xiaomi hesabına sahip olmak gerekiyor. Ayrıca yarışma tüm dünyadan katılıma açık. Yani ülkemizdeki Xiaomi telefon sahipleri de bu yarışmaya katılabilir. Eğer fotoğrafçılığınıza güveniyorsanız yarışmanın resmi internet sitesi üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı