Gazete Vatan Logo

Vodafone’dan canlı dijital dönüşüm zirvesi

Vodafone Türkiye tarafından yarın başlayacak Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde dijitalleşmenin hayatın her alanındaki dönüştürücü gücü anlatılarak birey ve kurumlar bunun bir parçası olmaya davet edilecek.

Vodafone’dan canlı dijital dönüşüm zirvesi

Vodafone Türkiye tarafından ikincisi düzenlenecek Dijital Dönüşüm Zirvesi, yarın Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. “Dijital Dönüşümün parçası ol” teması altında yapılacak zirve, dijitalleşmenin lider isimlerini bir araya getirecek. Açılışını Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün yapacağı zirveye WPP Kurucu ve CEO’su Sir Martin Sorrell ile Udacity CEO’su, Google eski Başkan Yardımcısı ve Google X Kurucusu Sebastian Thrun da katılacak.

13 uzmanın konuşmacı olduğu zirveyi, 4 bini aşkın davetlinin ve yaklaşık 50 bin online izleyicinin takip etmesi bekleniyor. Konuşmacılar arasında, 30’dan fazla dilde 1.5 milyon kopya satan Undercover Economist kitabının yazarı Tim Harford; kredi skorunu Büyük Veri ile analiz eden Douglas Merrill; dijital tıp uzmanı Daniel Kraft; dijital şehirler üzerine kitap çalışmaları bulunan Charles Landry; 62 ülkede 7-17 arası gençlere kod yazmayı öğreten Mary Moloney; dijital pazarlama alanındaki başarılarıyla tanınan Nanxi Liu ve sporda dijital uygulamalar konusunda uzman olan Profesör Nils Rudi gibi ünlü isimler bulunuyor.

Haberin Devamı