Gazete Vatan Logo

Visa Infinite, Türk zenginleri jet sosyeteyle tanıştıracak

Yüksek gelir grubuna verilen kredi kartı Visa Infinite, Yapı Kredi ile Türkiye’ye adım attı.

Kart sahiplerine, Oscar törenini canlı olarak izlemek, dünyaca ünlü sanatçılarla tanışmak ve F1 pilotlarıyla yemek yemek gibi imkanlar sunulacak

Aylık geliri en az 20 bin YTL olan şirket sahipleri ve CEO’lara verilecek Visa Infinite, Türkiye’de Yapı Kredi World Crystal Club üyelerinin kullanımına sunuldu. Kısıtlı bir kitleye hitap eden Visa Infinite’yi, aylık geliri minimum 20 bin YTL olan ve özel bankacılık hesabında en az 250 bin dolar varlık bulunan müşteriler kullanacak. Kart sahiplerine, dünyaca ünlü restoranlara beklemeden rezervasyon yaptırmak, hangi ülkede olursa olsun tüm organizasyonlara, özel partilere, gecelere, sinema ve tiyatrolara bilet bulmak ya da Oscar törenini canlı olarak izlemek ve sanatçılarla tanışmak gibi imkanlar sunulacak.

500 milyon YTL’lik limit

Visa Infinite’nin tanıtımı amacıyla dün düzenlenen toplantıda konuşan Yapı Kredi Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri Yönetimi Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, “Visa Infinite kullanıcıları zamanı kısıtlı ancak sıra dışı deneyim yaşamak isteyen kişilerden oluşacak. Bu kişiler, Oscar törenlerine veya büyük spor organizasyonlarına katılmak isteyebiliyor” diye konuştu. Somer, World Crystal Club üye sayısının Türkiye’de 3.500 kişiyi geçmeyeceğini düşündüklerini söyledi.

Visa Infinite’nin limitinin kart sahibinin geliriyle ve talebiyle ilişkili olduğunu belirten Somer, “10 milyon doları olan bir müşterinin kartına yasal engel olmadığı takdirde 500 bin YTL limit verilebilir” dedi. 1.700 üyesi olan World Crystal Club kartın yıllık aidatı 300 YTL. Ayrıca üyelik için Yapı Kredi Özel Bankacılık müşterisi olmak ya da bir üyesi tarafından tavsiye edilmek gerekiyor. Visa Europe Başkanı Peter Ayliffe ise Visa Infinite’de harcamaların diğer kartlara göre 8, kullanımının da 4 kat fazla olduğunu söyledi.

F1 pilotlarıyla yemek

YAPI Kredi World Crystal Club üyeleri herhangi bir ücret ödemeden VIP Seyahat Programına sahip olacak. World Crystal Club’ın müşterilerine sunduğu 1.800 sterlin değerindeki hizmetlerden bazıları ise şöyle: “Londra’da antika galerisinde açık arttırmaya katılma, ünlü şeflerden yemek kursları, VIP tiyatro açılışlarında tiyatro oyuncuları ile birlikte kuliste şampanyalı kutlama, Monaco’da F1 pilotlarıyla akşam yemeği ve co-pilotluk deneyimi, Cannes Film Festivali öncesi ön gösterimlere sanatçılarla birlikte katılım.”

Haberin Devamı