Gazete Vatan Logo

Versace imzalı hastane

Universal Hospitals Group’un patronu 2010’a kadar aralarında Diyarbakır, Tiran ve Rusya’nın olduğu 34 noktaya ulaşacak

ALMAN ve Vatan Hastanesi gibi Türkiye’nin önde gelen hastane zincirlerini bünyesinde toplayan Universal Hospitals Group’un patronu Dr. Azmi Ofluoğlu, 2010’a kadar aralarında Diyarbakır, Malatya, Kuşadası, Adana, Hakkari, Elazığ, Batman, Tiran ve Rusya’nın da bulunduğu 34 noktada hastane açacak. Dünyada çılgınlık boyutuna ulaşan 07.07.07 tarihinde Başbakan Erdoğan’ın katılacağı bir törenle 7 hastane açmayı, 7 hastanenin temelini atmayı, 7 hastanenin de anlaşmasını imzalamayı planlayan ancak seçim kararı yüzünden bu plandan vazgeçen Ofluoğlu, seçimden sonra hepsi ünlü moda markası Versace’nin ürünleriyle dekore edilen 8 hastaneyi hizmete sokacak. Ofluoğlu, seçimden sonra Başbakan olsa da olmasa da açılışları yine Erdoğan’a yaptıracak.

3 bin yeni istihdam

Yeni açılacak hastanelerle şu anda 8 bin 500 olan çalışan sayısına 3 bine kişinin daha katılacağını söyleyen Ofluoğlu, yaptıracağı toplam 34 hastanenin her birinin yatırım bedelinin 35 ile 75 milyon dolar arasında değiştiğini belirtti.

Ofluoğlu, şunları kaydetti: “Yatırım planlarımız içinde Sudan, Tiran, Beyrut, Diyarbakır gibi yerler var. Seçimden sonra İstanbul, Diyarbakır, Malatya, Kuşadası, Tiran ve Adana’daki 3 hastaneyle birlikte 8 hastanemizi açıyoruz. Kosova, Bulgaristan, Romanya ve Rusya’da da çalışmalarımız sürüyor. Almanya, Fransa gibi Batı’da da hastane açıp onlara bu işin nasıl yapıldığını göstermek istiyorum.”

En lüks yerden en ücra köşeye kadar yaptıkları her hastanenin dekorasyonunun Versace olacağına dikkat çeken Ofluoğlu, “Ruhsal tedavi de önemli olduğu için Versace’yi tercih ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı