Gazete Vatan Logo

Ve kaleci Fevzi'ye 610 milyarlık haciz

Yediği hatalı goller sonrası Beşiktaş'tan koptu, şimdi Malatyaspor'da yedek kaleci. İki bankaya olan 610 milyar lira kredi kartı borcu nedeniyle iki evi icrayla satışa çıkarıldı

Türkiye'nin bir dönem adından başarıyla söz ettiği Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, şimdilerde zor günler geçiriyor. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra önce Gaziantepspor'a ardından Samsunspor'a giden Fevzi, iki takımda da fazla oynama şansı bulamadı. Şimdi Malatyaspor'a transfer Fevzi Tuncay, futboldaki formsuzluğunun yanısıra maddi açıdan da büyük sıkıntı yaşıyor. Çünkü Dışbank, kaleci Fevzi ve ayrıldığı eşi Yeşim Gümüş aleyhine, faiziyle 102 milyar 348 milyon lira icra takibi başlatırken; Şekerbank da 508 milyarlık icra takibi başlattı. Yani Fevzi'nin sadece bu iki bankaya borcu 610 milyar liradan fazla. Başlatılan icra takipleri sonucu Fevzi Tuncay ve ayrıldığı eşi Yeşim Gümüş adına kayıtlı Üsküdar Acıbadem'de bulunan dubleks daireye 80 milyar liralık değer biçilerek icra yoluyla satışa çıkarıldı. Fevzi'nin Üsküdar Bulgurlu'daki dairesi de yine icra kanalıyla satışa çıkarıldı.

Resmi maaşlara haciz
Fevzi'den yaklaşık bir yıl önce olaylı bir şekilde boşanan Yeşim Gümüş'ün Seda Giyim A.Ş.'den aldığı maaşı ile Fevzi Tuncay'ın geçen yıl Samsunspor'dan aldığı aylık 250 milyon liralık maaşına da haciz konuldu. Bonservisine haciz konulması için Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılan yazıya gelen yanıtta ise bonservis ücretinin kulüpler tarafından tahsil edildiği belirtildi.

Aralık 2002'de 6 yıllık eşi Yeşim'den boşananan ve 5 yaşındaki kızı Eylül'ün velayetini eşine bırakan Fevzi'nin geçtiğimiz haziran ayında memleketi Muğla'da gizlice ikinci evliliğini yaptıği iddia edilmişti. İddiaya göre Fevzi, geçen sezon sonu işadamı Suat Çukuryurt'un kızı Eylem Çukuryurt ile Muğla'da sadece nikah memuru ve iki şahidin bulunduğu nikahla dünyaevine girdi.

Haberin Devamı