Gazete Vatan Logo
Magazin Vampir değilim!

Vampir değilim!

Eski eşi Caner Erkin’e icra takibinin ardından mal paylaşım davası açan Asena Atalay, kendisi için “Paragöz, vampir Asena” diyenlere yanıt verdi.

Vampir değilim!

-(Caner’in evliliğini kıskandın mı?’ sorusuna) Bu kıskançlık değil. Bu evlilik bitmişti. Sadece bu duruma uyanmam geç oldu. Ben davalar sonuçlandıktan sonra konuşacağım.

-Yaşam tarzımla diğer futbolcu eşlerinden farklıydım. Ben 18 yaşında evlendim. Bir maça bile gitmedim. Pijamamı giyer arkadaşlarımla otururum. Ama futbolcu eşleri öyle değil. Çok hırslılar.

-Biz boşandık. İkimizin de hayatında birileri olacaktı. Ben isterdim ki evlendiği insanla modern bir şekilde görüşülsün. Onun çocuğu benim çocuğumun kardeşidir. Allah korusun başlarına bir şey gelse onların çocuğu benim çocuğum. Benim mantığım bu. Eski eşimin eşine neden düşman olayım ki!

-Asenacılar ve Canerciler var. Ben dava bitince konuşacağım. Millet diyor ki ‘paragöz Asena’, ‘vampir Asena’. 5.5 yaşında çocuğu anneden nasıl alacaklar ki! Bir anneyi nasıl çocuğundan ayırabilirsiniz. Ben Çınar’ı

9 ay taşıdım. 22 ay emzirdim.