Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerin hastalıklarını da merak ediyor musunuz?

Ünlülerin hastalıklarını da merak ediyor musunuz?

Hayranları onların hep yaşantılarını merak eder, parıltılı hayatlarına özenir ama...

Birçoğu aslında sağlığıyla uğraşıyor. Kimi kendine daha fazla özen gösteriyor kimi ise iyileşmek uğruna servetini harcıyor.

VÜCUDUNDA 800 DİKİŞ VAR

Kayahan: Yumuşak doku kanserine yakalanan sanatçı, onlarca ameliyat oldu ve radyoterapi tedavisi gördü. Vücudunda tam 800 adet dikiş bulunan Kayahan, birikimlerini tedavisinde harcadı.

KOLİT ONUN KABUSU OLDU

Sertab Erener: Kolit hastalığıyla pençeleşen ünlü sanatçı, yıllarca Amerika ile Türkiye arasında mekik dokudu. Hastalıktan kurtulmak için neredeyse bir servet harcayan Erener, kolitten kurtuldu.

PANİK ATAĞI YENEMEDİ GİTTİ

Sezen Aksu: Ünlü sanatçı uzun yıllardır 'panik atak' hastalığı tedavisi görüyor. Zaman zaman içini basan, ruhunu daraltan sıkıntılardan kurtulamayan sanatçı, bu hastalığı yenemedi gitti.

SEDA’NIN DERDİ TİROİD BEZİ

Seda Sayan: Yıllardır tiroid bezi rahatsızlığından dert yanıyor. Düzenli olarak ilaç kullanan ünlü şarkıcı hiç aç kalamıyor. Yemek yemediği zaman başı dönen, sanatçı hâlâ derdine çare arıyor.

DONDURMAYA HASRET KALDI

Beyazıt Öztürk: Bademcikleri hassas olan ünlü şovmen küçüklüğünden beri hep dondurma yiyenlere gıpta ile bakmış. Ünlü komedyen, iltihaplanan boğazı yüzünden sık sık doktora gidiyor.

KONTROLLÜ YAŞIYOR

Ebru Gündeş: Sevilen ses, Ebru Gündeş 2000'de beyin damarlarında oluşan baloncuk nedeniyle hastanede ölüm kalım savaşı vermişti. Çok zor bir beyin ameliyatı geçiren ve büyük bir mucize eseri iyileşen Gündeş, şimdi sağlığına aşırı önem gösteriyor. Sık sık kontrole gidiyor ve doktorunun sözünden çıkmıyor.

AYDA 16 LİTRE İLAÇ

Mehmet Ali Erbil: 'Kaçış Sendromu' isimli hastalığı nedeniyle bir süre öncesine kadar sık sık hastaneye kaldırılan ünlü şovmen hâlâ sürekli doktor kontrolünde yaşıyor. Üç kez ağırlaşarak tüm sevenlerini korkutan Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka halen ünlü sanatçıya her 28 günlük süre içinde 16 litre ilaç verildiğini söyledi.

KANSERİ YENDİ

Filiz Akın: Burnunun tam arkasındaki tümörün kansere dönüşmesi nedeniyle sıkıntılı iki yıl yaşadı. ABD'de tedavi gören Akın'ın radyoterapi ve kemoterapi dönemi öncesi üç azı dişi çekildi, saçı ve kirpikleri döküldü. Ünlü sanatçı mucize eseri kanseri yendi ve iyileşti.

Bugün

Haberin Devamı