Gazete Vatan Logo

Ünlülerin avukatı zatürreeye yenildi

Fatih Terim ve Bettina Hakko’nun avukatı olarak tanınan İhsan Coşkun, zatürree tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Tiroid kanseri tedavisi gören ve 10 gün önce zatürree teşhisiyle Gayrettepe’deki Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırılan ünlü avukat İhsan Coşkun, geçen pazartesi günü yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan İhsan Coşkun için Levent Afet Yolal Camii’nde tören düzenlendi. Eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy, işadamı Zeynel Abidin Erdem, Bettina Hakko, Erol Kaynar, Nadire İçkale, Yurdal Sert gibi iş dünyasının birçok ismi törende hazır bulundu. Fatih Terim’in katılmadığı törende Ergenekon davasında tutuklu yargılanırken geçen Şubat’ta tahliye olan Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan da törene katılanlar arasında yer aldı. Hoştan tören sonunda basın mensupları tarafından fark edilince camiden hızla uzaklaştı. İhsan Coşkun’un cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Göktürk Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze camiden çıkarılırken tabutu omuzlayarak cenaze arabasına kadar götüren Haluk Ulusoy, “Bizim akıl hocamızdı. Çok değerli, iyi bir insandı” dedi. Vakko’nun patronu Cem Hakko’nun boşanma davası açtığı eşi Bettina Hakko’ya sinirlenip “Nereden buldun bu avukatı” dediği öne sürülen İhsan Coşkun, Emlakbank’ın firari eski genel müdürü Engin Civan’ın avukatı olarak ün yaptı. Coşkun, üç meslektaşıyla birlikte rüşvet davası olarak da bilinen Neşter Operasyonu davasında sanık olarak yargılandı.

Haberin Devamı