Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncunun bacağı bu hale geldi

Ünlü oyuncunun bacağı bu hale geldi

Ünlü oyuncunun bacağı bu hale geldi

Bodrum Ticaret Odası tarafından Trafo Bodrum’da düzenlenen geceye eşi Erdal Özyağcılar ile birlikte katılan oyuncu Güzin Özyağcılar, bacağındaki bandajla dikkat çekti.

Sol ayağının üzerine basmakta ve ayakta durmakta zorlanan Özyağcılar, mekana geldikten sonra da hemen bir sandalyeye oturdu. Özyağcılar ayağının bir böcek ısırması sonucunda şiştiğini söyledi.

Yaz aylarını eşiyle birlikte Bodrum’da geçiren tiyatrocu Güzin Özyağcılar, Bodrum Ticaret Odası tarafından düzenlenen geceye Erdal Özyağcılar ile birlikte katıldı.

Güzin Özyağcılar, eşinin kolunda geldiği salonda sol ayağındaki bandaj ile dikkat çekti. Özyağcılar bu durumu şöyle açıkladı: "Birkaç gün önce sabah kalktığımda sol ayacağımın şiştiğini gördüm. Üzerine basarken de çok acı veriyordu. Hemen bir hastaneye gittik. İlk başta kırık- çıkık var sandık. Röntgen çekildi. Çok şükür ki kırık falan yokmuş. Doktorum bir böceğin ısırmış olabileceğini söyledi. Böcek ısırması tedavisinde kullanılan ilaçlar ve pomat verdi. Ben de daha rahat hareket edebilmek için bandaja sardım.

Haberin Devamı

Geçmesini bekliyorum." 1 hafta sonra İstanbul’a döneceklerini belirten Özyağcılar, bu yıl yeni bir projeleri bulunmadığını belirterek "Ocak ayında kızımın kurduğu Tiyatro Martı’nın yeni oyun telaşı var. Bu yıl da tiyatroya daha çok ağırlık vereceğim" diye konuştu.