Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem

Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem

Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem

Tüm dünyada medikal estetik uygulamaları içinde en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alan Thermaperfect, Happily Ever After’da tanıtıldı. Etkinliğe Gül Gölge Saygı, Ayşe Kucuroğlu, Pınar Hotiç, Nazlı Goldenberg, Berna Ataman, Dr. Cansen Yeni, Gül Erçetingöz gibi ünlü isimler katıldı.

Şah Yaycı’nın ev sahipliğinde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İsmail Kuran’ın değerli bilgileri ile gerçekleştirilen toplantıda Thermaperfect’in mucizevi etkileri anlatıldı.

Hollywood yıldızlarının güzellik sırrı olarak bilinen Thermaperfect, Türkiye’ye yepyeni bir teknoloji ile giriyor. Radyofrekans yöntemi ile tek seans sonrasında cildi uyararak harekete geçiren Thermaperfect ile hayatınıza kaldığınız yerden, genç kalarak devam edeceksiniz. Hollywood’un gözdesi Thermaperfect özellikle yüz, boyun, karın bölgelerindeki deformasyon için en etkili yöntem olarak biliniyor. Milyonlarca hayranı olan Gywneth Paltrow, Kim Basinger, Katie Holmes, Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker, Mel Gibson, Olivia Newton-John, Michelle Pfeiffer, Kirsten Dunst, Lindsay Lohan, Kate Winslet, Kim Kardashian, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Madonna, Oprah Winfrey, Demi Moore, Nicole Kidman, Linda Evengelista, Jennifer Aniston, Thermaperfect kullanan ünlülerden bazıları.

Haberin Devamı