Gazete Vatan Logo

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın 6. bölümünde Onur ve Fırat hapisten kurtulabilecek mi?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölümünde Onur ile Fırat hapse düşüyor, peki kurtulabilecekler mi? Tüm gelişmeler Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölümünde olacak.

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın 6. bölümünde Onur ve Fırat hapisten kurtulabilecek mi?

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın 6. bölümünde Onur ve Fırat'ı hapishanede zor günler bekliyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz'da Aileler ve öğretmenler onları kurtarabilmek için seferber oluyor. Onur Fırat'a her koyunun kendi bacağından asılacağını söylüyor. Hepsi Perşembe akşamı Umuda Kelepçe Vurulmaz'da...

Bi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Begüm Birgören, Özge Özder ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı saat 20:00'de Fox Tv'de.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın son bölümünde Fırat, Onur’un tehlikeli tuzağından kurtulmuştur ama bu olayı Güler duymuştur. Güler, Perihan’ın kapısına dayanır. Artık susmayacaktır. Her şeyi polise anlatacaktır... Perihan bu saatten sonra ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır! Son şansı olabilir bu! Mahkûm gençlerin de hayatları başka bir kapıya açılıyordur. Özel bir izinle hafta sonlarını dışarıda geçireceklerdir. İnci’nin mahkûm kızlarla olan yeni düzeni başlamak üzeredir...

Haberin Devamı

Çoğu zaman hüzünlü ama oldukça keyifli bir ev ortamı. Aile olmanın ilk adımlarını atıyorlardır. Güler’in her şeyi öğrendiğini öğrenen Ceren ise onunla konuşmaya gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. Fırat izinli olduğu için evdedir... Fırat ve Ceren’in bu yakınlaşması şimdi Güler’i de müthiş rahatsız ediyordur. Ceren’den oğlundan uzak durmasını isterken asıl tehlike yanı başında kol geziyordur. Onur ve Elif git gide yakınlaşıyorlardır. Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölümünde neler olacak?