Gazete Vatan Logo

Ülker 70’inci yaşında herkesi mutlu edecek!

Ülker, her yıl Kasım ayının üçüncü Perşembe’sini ‘Mutlu et, mutlu ol’ günü ilan etti. Murat Ülker, “70 yıldır biriktirdiğimiz mutlu anları tüketicimizle kutlamak için yeni bir hareket başlattık” dedi.

Ülker 70’inci yaşında herkesi mutlu edecek!

1944 yılında pötibör bisküvi üretimi ile yola çıkan ve bugün gıda alanında dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan Yıldız Holding’in ilk markası olan Ülker, 70’inci yaşını yeni bir kampanya ile kutluyor. Ürünleriyle 7’den 70’e tüm tüketicilerine mutlu anlar yaşatan Ülker, yeni kampanyasını “mutlu et, mutlu ol” sloganı çerçevesinde oluşturdu. Kurucusu Sabri Ülker’in ‘Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır’ sözünü temel alan ve bu sloganı bir adım daha ileriye taşıyan kampanyanın, tüm Yıldız Holding çalışanlarının da içinde olduğu bir mutluluk hareketine dönüşmesi hedefleniyor.

‘Mutluluğu çoğaltalım’

Her yıl Kasım ayının üçüncü Perşembe gününü ‘Mutlu et, mutlu ol’ günü ilan eden Ülker için ilk hareket, 20 Kasım Perşembe günü Yıldız Holding çalışanları tarafından başlatıldı. Yıldız Holding ‘in Başkanı Murat Ülker, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Ülker bizim ilk göz ağrımız, en büyük çocuğumuz. Rahmetli babam ve amcamın emeğinin çok olduğu, ailemize soyadını veren markamız. 70 yaş çok önemli bir mihenk taşı, zira kökümüzden gelen özelliklerimizi kaybetmeden güne ayak uydurabilmek ve köklü ama genç bir marka olarak kalabilmek bizim en güçlü yönlerimizden bir tanesi. İlk günden beri odağımıza hep tüketicimizi koyduk. Ürün geliştirirken, üretim yaparken, rafa ürün koyarken hep tüketicimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ettik. 70’inci yılımızda da, 70 yıldır biriktirdiğimiz bu mutlu anları tüketicimiz ile birlikte kutlamak ve çoğaltmak amacıyla yeni bir hareket başlattık.”

Haberin Devamı

7 bin kişiye 70 bin hediye

‘MUTLU et, mutlu ol” kampanyasının reklam filmini Alametifarika hazırladı. Sözlerini Nil Karaibrahimgil’in yazdığı, Sertap Erener ve Mustafa Ceceli’nin seslendirdiği kampanyada Yıldız Holding çalışanları da rol aldı. 600 kişilik kadro ile yapılan çekimlerde 70’e yakın holding çalışanı oynadı. Kampanyanın dijital ayağında 27 Kasım’a kadar mutluetmutluol.net sitesini ziyaret eden tüketiciler Ülker ürünleri ile sevdiklerine, “mutlu bir an” yaşatma fırsatı yakalayacak. Kampanyada çekilişle 7 bin tüketiciye 70 bin Ülker ürünü dağıtılacak. 31 Aralık’a kadar da Şok mağazalarında belirlenen 70 Ülker ürünü avantajlı fiyatlarla sunulacak.

Haberin Devamı