Gazete Vatan Logo
Magazin Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi?

Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi?

Survivor Türkiye yarışmasından birinci olduktan sonra çeşitli TV dizilerinde rol almaya başlayan Uğur Pektaş, asıl ününü Arka Sokaklar dizi ile yakaladı. Acun Ilıca'nın bu seneki Survivor da Pektaş'ın katılacağını açıklamasından sonra arama motorlarında Uğur Pektaş araması yükseldi. Peki, Uğur Pektaş kimdir?

Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi?

Acun Ilıcalı canlı yayında Survivor'da bu sene yarışacak 2. yarışmacının daha adını açıkladı. Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle Survivor'a katılacağını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından Uğur Pektaş'ın kim olduğu sorgulanmaya başladı. Peki, Uğur Pektaş kimdir, kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında bilgiler.

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979, İstanbul doğumludur. Ekranlarda yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer alan Pektaş, asıl ününü Arka Sokaklar dizisinde oynadığı Murat Komser rolüyle yakalamıştır. 19 Haziran 2008'de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Murathan isminde bir oğulları olan Pektaş, Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmıştır. İnanoğlu daha sonra yeni sezonla birlikte ekibe geri dönmüştür. Onunla birlikte eşi Gamze Özçelik'de diziye geri dönmüştür. Ancak ikili daha sonra diziden tekrar ayrılmıştır. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 26 Aralık 2011 tarihinde boşandı.

Haberin Devamı