Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Twitter’da ilk günün kazananı kim?

Gazetevatan.com’un Twitter Yarışmasının İlk Gün Kazananı Belli Oldu.

Bugün, 16:30’da twitter sayfamızda gerçekleşen yarışma sonucu sorumuzu ilk doğru yanıtlayan takipçimiz Hummel.com.tr’den 100 TL hediye çeki kazandı.

“29. Abdi İpekçi Gazetecilik Ödülleri'nde “AİHM’de Vahim Savunma” haberiyle ödül alan muhabirimiz kimdir?” sorusuna “Kemal Göktaş” doğru yanıtını veren ilk takipçimiz Ankara’dan Tolga Özek oldu. Kendisini tebrik ederiz.

Yarınki Yarışmada Kazanan Siz Olabilirsiniz

Yarışmamız haftaiçi her gün 16:30’da Gazetevatan’ın twitter sayfasından gerçekleşecek. Yarınki ödülü kazanmak için sayfamızı takip edip soracağımız soruya ilk doğru yanıt veren kişi olmanız yeterli.

Twitter sayfamıza ulaşmak için tıklayın.

Spor Dünyasının Yaramaz Çocuğu Hummel

Dünyadaki en eski takım sporları markalarından birisi olarak hummel, 1923'ten bu yana benzersiz bir güvenilirlik, uyumluluk ve karakter ortaya koymuştur.

hummel, ilk kurulduğu tarihten itibaren, başta futbol ve hentbol olmak üzere, takım sporları alanında uzmanlaşmıştır. Spor hep hummel'ın merkezinde yer almıştır. Koleksiyonlarında sportif tasarım her zaman vardır.

hummel'ın yaratıcıları markayı, "Biz sınıfın yaramaz çocuğuyuz, her zaman farklıyız ve çılgınız. Kendini yenilemek isteyenlere heyecan ve enerji veriyoruz" diye anlatıyor.

Haberin Devamı