Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 10 Ekim Salı

10 Ekim Salı günü TV8 yayın akışında sabahın ilk ışıkları “Günaydın Doktor” ile başlangıcı yapıyor. Saat 06:30’da yepyeni bölümü ile ekranlara gelen programdan sağlığa dair pek çok öğretici bilgi edinebilirsiniz. 20:00’a denk gelen akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” programı kıyasıya yarışan yarışmacıları ile seyircilerini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. TV8 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelişmeleri yakından takip etmek için haberimizin devamını okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 10 Ekim Salı

Güne erken başlayanlar için 06:30 sularında “Günaydın Doktor” programı ekranlara yansıyor. Ardından çocukların eğlencesi olan “Maşa ile Koca Ayı” çizgi filmi ön plana çıkıyor. 08:15’de başlayan çizgi film ile çocuklarınızın güzel vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının eski bölümü seyircileri ile buluşacak. Farklı hikayelerin komedi türünde konuklara ve seyircilere aktarıldığı program sayesinde keyifli dakikalar yaşayabileceksiniz. 10:45’te yeni bir format ile gelen “Emlak Avcıları” isimli program ekranlarda yerini alacak. Yarışmada her hafta üç emlakçı yarışıyor ve emlakçılar kazandıkları puanlara göre yarışmanın sonunda 10 bin liralık para ödülü kazanıyor.

Saat 13:00’da ekranlarda Onur Büyüktopçu tarafından sunulan sürprizlerle dolu “Yemekteyiz” programı göze çarpıyor. Puanlamaya katılan ünlü sunucu, her hafta birincinin belirlenmesinde yardımcı oluyor. Beş günün ardından birinci olan kişiye tam 10 bin TL ödül sunuluyor. 15:15’de canlı olarak sunulan “Gerçeğin Peşinde” programı yayına başlıyor. Serap Paköz’ün sunduğu programda faili meçhul cinayetler ve gerçek yaşam hikayeleri çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı

20:00’da başlayan akşam kuşağında ise “O Ses Türkiye” ekranların izlenme rekorlarını kıracak. Hadise, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Murat Boz, Hülya Avşar ve Alp Kırşan gibi ünlü simaların oyunculuğunu yaptığı programda yine başarılı yarışmalar muhteşem şekilde ses performanslarını sergileyecek. Akşam saatlerini renklendirmek ve farklı seslere şahit olmak için ailenizle birlikte izleyebilirsiniz.

00:15’de “Emlak Avcıları” programının tekrar bölümü seyircileri ile buluşacak. Yeni bölümünü kaçırdıysanız geceyi bekleyerek seyredebilirsiniz. “Yemekteyiz” programının tekrarını da 02:15’de yayında bulabilirsiniz. 03:30’da “Gerçeğin Peşinde” tekrar bölümü ile ekranda olacak. 05:30’da ise “Çok Güzel Hareketler” programının tekrarına yer verilecek. Komedinin ve kahkahanın odağı haline gelen yayın sayesinde sabaha güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı