Gazete Vatan Logo

Tüyler ürperten terörist itirafı: Önce uyuşturucu, sonra tecavüz

Bölücü terör örgütü PKK'dan kaçarak 9 Eylül 2018 tarihinde teslim olan bir erkek teröristin itirafları, kan dondurdu. Teröristin, hainlerin ana gelir kaynağı olan uyuşturucunun, gençleri uyuşturup ölüme göndermek yanında, bir başka maksatla daha kullanıldığını anlattığı öğrenildi.

Tüyler ürperten terörist itirafı: Önce uyuşturucu, sonra tecavüz

Bölücü terör örgütü PKK'dan kaçarak 9 Eylül 2018 tarihinde teslim olan bir erkek teröristin itirafları, kan dondurdu. Teröristin; hainlerin ana gelir kaynağı olan uyuşturucunun, gençleri uyuşturup ölüme göndermek yanında, bir başka maksatla daha kullanıldığını anlattığı öğrenildi.

'ALÇAKLIĞIN DORUK NOKTASI; BUNLAR İNSAN OLAMAZ'

Teröristin tüyler ürperten ifadesine göre, öncelikle kızlar başta olmak üzere çocuklar bilinçli olarak uyuşturucuya bağımlı hale getiriliyor. Bağımlılığın, 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarının yemeklerine ve içeceklerine uyuşturucu konularak sağlandığını anlatan terörist, uyuşturucunun etkisini gösterdiği her seferinde çocukların iğfal edildiğini de ifade ediyor. Teröristin bu rezalete dayanamayarak kaçtığını belirttiği ve ifadesinde, "Alçaklığın doruk noktası; bunlar insan olamaz" dediği öğrenildi.

ÇOCUK TABURLARI

Teslim olan bir başka terörist ise itirafında şunları söyledi: Eleman temininde zorlanan terör örgütünün çocukları kaçırıp, baskı ve tehditle örgüte kattığı ortaya çıktı. Öte yandan terörist elebaşı Duran Kalkan’ın çocuk yaştaki kız ve erkekleri etrafından ayırmadığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

Güvenlik güçlerine teslim olan birçok teröristin ifadelerine göre, katılımların azalmasıyla eleman temininde zorlanan terör örgütünün çocukları kaçırıp baskıyla, tehditle; köle gibi çalıştırdığı, hendek ve çukur kazdırdıkları, yaşları 9-14 arasında değişen bu çocukların ellerine silah verip 'çocuk taburları' adı altında ölüme hazırladıkları, uyuşturucuya alıştırdıkları, her türlü istismarı ve ahlaksızlığı yaptıkları ortaya çıktı.
Duran Kalkan küçük kızların peşinde
Teslim olan teröristlerin aktardığı bilgilerden, tüm elebaşlarının her türlü sapkın zevklerini tatmin için sürekli arayış içinde olduğu ve özellikle Duran Kalkan’ın çocuk yaştaki kız ve erkekleri etrafından ayırmadığı öğrenildi.